Balázs Klári menüje
Zellerkrémleves
Hozzávalók:
- 20 dkg zeller
- 2 evőkanál olaj
- 4dl tej
- só
- angol zellerszár
- leveles tészta
A megtisztított zellert darabokra vágjuk, megsózva, kevés vízzel puhára főzzük. ...
Bárdosi Sándor menüje
Chanko Nabe
A chankonabe a szumó birkózok legfőbb étele. Kalóriadús fehérje forrás. Ebbe is mehet ugyanúgy minden, tengeri étel, tofuféle, húsféle. A csirkehúsgombóc igen jellemző összetevője. A ...
Erdélyi Mónika menüje
Málnaleves
Hozzávalók:
- 1 kg málna
- 1 l bor (felére beforralva)
- 1 l natúr joghurt
- 1 kk őrölt fahéj
- 20 dkg méz
- 1 l tej
- 3 db citrusgyümölcs leve és héja
Elkészítés:
Az egészet ...
Nótár Mary menüje
Gyöngytyúk leves csigatésztával
Hozzávalók:
- 2db gyöngytyúk
- 3db sárgarépa
- 3db fehérrépa
- 1db karalábé
- ½ db zeller
- 1db zöldpaprika
- 1db paradicsom
- ½ db petrezselyemzöld
- zöldborsó
- ...
Gesztesi Máté menüje
Padlizsánkrém
Hozzávalók:
- padlizsán
- 1 citrom leve
- vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- majonéz
- só, bors, cukor
Elkészítés:
A padlizsánt nyílt lángon megpirítjuk, meghámozzuk, és ...