május 30.
Janka, Zsanett

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
Infópult
TV2 LIVE ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

TV2 LIVE ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
(frissítve: 2018.10.05.)

A TV2 Live egy ingyenesen letölthető alkalmazás, amely telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el.
A szolgáltatás lényege, hogy az alkalmazás regisztrált felhasználói a TV2 Csoport csatornáin (TV2, Spíler1 TV, Spíler2 TV, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Prime, Izaura TV, LiChi TV, Humor+, Zenebutik, Kiwi TV) megjelenő műsorokhoz („TV Csatornák”) hozzászólhatnak, szavazhatnak egy adott kérdésben vagy dönthetnek egy műsorban a továbbjutók személyéről is, valamint kvízjátékban vehetnek részt az adással egyidőben (a továbbiakban Alkalmazás).


A „TV2 Live” szolgáltatás szervezője a TV2 Média Csoport Zrt. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174. - a továbbiakban: „TV2”).


1. A „TV2 LIVE” ALKALMAZÁS HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK


1.1. Ezen szerződési feltételek (“Felhasználási Feltételek”) fontos információt tartalmaznak a különböző digitális adathordozó eszközökön (“Eszköz(ök)”), - mint amilyen a mobiltelefon, okostelefon, tablet, és más kézi eszközök – elérhető alkalmazáshoz történő hozzáféréssel, az Alkalmazás használatával és letöltésével kapcsolatosan az Önt megillető jogokról, illetve az Önt terhelő kötelezettségekről és megszorításokról. Az Alkalmazás olyan digitális applikáció, amely a TV2 Csatornákon megjelenő, interaktivitást biztosító (hozzászólás, szavazás, kvízjátékban való részvétel) műsorszámok („Műsorszámok”) esetén lehetőséget ad a műsorszámokban elhangzó nyilatkozatok, riportok közvetlen, egyéb kommunikációs eszköz, vagy felület igénybe vétele nélküli kommentálására, vélemény nyilvánítására, továbbá nyeremény- és kvízjátékokban való részvételt, szavazást tesz lehetővé, illetve a szavazást kezeli és rögzíti. Az Alkalmazás a műsorszámok tartalmával kapcsoltban háttér információkat szolgáltat, és bizonyos esetekben egyes harmadik személyek által a műsorszámokkal összefüggésben nyújtott és/vagy az Alkalmazással összefüggésben felhasználható applikációkhoz és/vagy weboldalakhoz (pl. közösségi oldalak, internetes kereskedelmi oldalak, a szponzorok és/vagy a partnerek weboldalai, szolgáltatók) is hozzáférést biztosít (“Harmadik személy által nyújtott Szolgáltatások”).

1.2. Ezen Felhasználási Feltételek elérésére az Alkalmazáson keresztül közvetlenül az Ön Eszközén, magyar nyelven van mód. Kérem, hogy figyelmesen olvassa el a Felhasználási Feltételeket az Alkalmazás letöltése, telepítése, az Alkalmazáshoz történő hozzáférés és az Alkalmazás felhasználása előtt. Az Alkalmazáshoz történő hozzáféréssel vagy annak használatával elfogadja a Felhasználási Feltételeket és vállalja, hogy az az abban foglaltakat betartja. Az Alkalmazás felhasználásával elfogadja a Felhasználási Feltételeket, mely az Alkalmazás letöltésével, telepítésével, illetve az Alkalmazáshoz történő hozzáféréssel egyidejűleg lép hatályba. Amennyiben a Felhasználási Feltételekkel nem ért egyet, abban az esetben az Alkalmazás felhasználásával azonnali hatállyal fel kell hagynia, az applikációt törölnie kell az Eszközéről és az applikációt azon (alábbiakban meghatározott) Közösségi Oldal(ak) fiókjából is el kell távolítania, amelynek segítségével regisztrált.

1.3. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a Felhasználási Feltételeket előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítsuk, a módosításoknak a TV Csatornák weboldalain történő közzétételével vagy az új szabályokat az Alkalmazás frissítésével a Felhasználási Feltételekbe történő szerkesztésével. Az Ön felelőssége az interneten közzétett információknak a rendszeres figyelemmel kísérése a változásokról időben történő értesülés érdekében. A Felhasználási Feltételek új verziói hatályba lépésének a napja a Felhasználási Feltételeket tartalmazó oldal tetején fog megjelenni. Az Alkalmazás változások közzétételét követő használata a módosított Felhasználási Feltételek elfogadását jelenti.

1.4. Ön felelős az Alkalmazásnak az Eszközön történő használatáért és az Alkalmazáshoz történő hozzáférésért, illetve, hogy az Alkalmazáshoz hozzáférő és az azt használó személyek figyelmét a Felhasználási Feltételekre felhívja.

1.5. Az Alkalmazást a TV2 üzemelteti és teszi elérhetővé, mely Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság (és a jelen Felhasználási Feltételekben a társaságra történő utalás a “mi”, vagy a “társaságunk” utalással történik). Tekintettel arra, hogy a társaságunk Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság, az Alkalmazás elkészítése és a tartalom hozzáférhetővé tételére a vonatkozó jogszabályok betartásával került sor.

2. REGISZTRÁCIÓ ÉS AZ ALKALMAZÁS HASZNÁLATA

2.1 Az Alkalmazás használatához nem biztosítjuk a hozzáféréséhez szükséges Eszközt vagy más felszerelést. Az Alkalmazás használatához internet kapcsolatra és megfelelő telekommunikációs link-re van szükség. Felhívjuk figyelmét, hogy az Alkalmazás használatával kapcsolatban telefonos, avagy internetes adatforgalmi, avagy egyéb költségek merülhetnek fel. Ezen költségek a felhasználót terhelik, ezen költségekkel kapcsolatban társaságunk semmilyen felelősséget nem vállal.

2.2 Az Alkalmazás Facebook, Twitter, Microsoft vagy Gmail (Google+) regisztrációs azonosítóval (felhasználónévvel és jelszóval) használható.

2.2.1. Belépéshez első lépésként meg kell adnia a használni kívánt fiókhoz tartozó felhasználási nevét és a jelszavát. Jelen szabályzatban ezen azonosítókat a továbbiakban „Közösségi Média Fiókoknak” nevezzük.

2.2.1.2. A Facebook-on történő tagság ingyenes, és a Facebook-on történő regisztrációra a //facebook.com-ra történő bejelentkezéssel és a fiók megnyitásával kapcsolatosan a képernyőn megjelenő utasítások követésével kerül sor.

2.2.1.3. A Twitter-en történő tagság ingyenes, és a Twitter-en történő regisztrációra a //twitter.com-ra történő bejelentkezéssel és a fiók megnyitásával kapcsolatosan a képernyőn megjelenő utasítások követésével kerül sor.

2.2.1.4. A Google-ön történő tagság ingyenes, és a Google-ön történő regisztrációra a //google.com-ra történő bejelentkezéssel és a fiók megnyitásával kapcsolatosan a képernyőn megjelenő utasítások követésével kerül sor.
2.2.1.5. A Microsoft-tagság ingyenes, és a Microsoft regisztrációra a //microsoft.com-ra történő bejelentkezéssel és a fiók megnyitásával kapcsolatosan a képernyőn megjelenő utasítások követésével kerül sor.

2.2.2. A regisztrációt követően az Alkalmazásba ugyanazzal a Közösségi Média Fiók Információ megadásával lehet bejelentkezni, amelyet a regisztrációhoz használt. Amennyiben még nem rendelkezik ilyen Közösségi Média Fiókkal, azt belépés előtt létre kell hoznia, e nélkül nem tudja használni az alkalmazást.

2.3. A Közösségi Média Fiókkal történő regisztrációval egyidőben a TV2 hozzáfér a felhasználó profilképéhez, de azt kizárólag nyertesazonosítás megkönnyítése érdekében kezeli, más módon fel nem használja.

2.4. Az Alkalmazásba történő bejelentkezés és annak használata során nem használhat hamis Közösségi Média Fiókot/kokat, nem tulajdoníthatja el és nem használhatja fel más személy vagy szervezet Közösségi Média Fiókját/jait,; vagy nem léphet fel más személyként vagy szervezetként. Minden egyes versenyző előadása tekintetében a szavazati jog az Alkalmazásban regisztrált Közösségi Média Fiókonként versenyzőként egy-egy (1) szavazásra van korlátozva. Amennyiben ugyanazon Közösségi Média Fiókból több Eszközön próbál meg szavazatot leadni, csupán a Közösségi Média Fiókból a szavazati rendszerbe megérkezett első szavazatot vesszük figyelembe.

2.5. Az Alkalmazást nem használhatja (i) arra, hogy bármely joghatóság szerinti jogszabálysértést kövessen el; (ii) jogtalan, tisztességtelen módon, vagy bűncselekmény elkövetéséhez; (iii) obszcén, illetlen, pornográf, vulgáris, profán, rasszista, szexista, diszkriminatív, bántó, lekicsinylő, ártalmas, zaklató, fenyegetőző, zavarba ejtő, rosszindulatú, sértegető, gyűlöletkeltő, fenyegetőző, rágalmazó, hamis, vagy politizáló módon; (iv) szerzői jogot vagy más szellemi alkotások jogát sértő módon (beleértve azonban nem korlátozva a szerzői jogokra, védjegyre és sugárzási jogokra) vagy adatvédelmi vagy más jogokat sértő módon; (v) oly módon, amely ellentétes a Műsorszámok szabályaival, a jelen Felhasználási Feltételekkel, az Adatvédelmi Szabályunkkal, vagy az Alkalmazással kapcsolatban kikötött más szabállyal illetve követelménnyel; vagy (vii) oly módon, amellyel Ön vírust, vagy kéretlen e-mailt, vagy bármilyen károkozásra alkalmas számítógépes módszert, szoftvert vagy más olyan számítógépes eljárást közvetít, illetve használ amelynek a célja a rendszerrel, az adatokkal és a személyes információval történő kártékony interferencia, ezeknek az adatoknak a titkos módon történő kifigyelése vagy adatlopás.

2.6. Ön vállalja, hogy (i) az Alkalmazás bármely részéhez; (ii) bármely olyan eszközhöz, szerverhez vagy hálózathoz, amelyen az Alkalmazás megtalálható; (iii) az Alkalmazás szolgáltatásához használt bármely szoftverhez; (iv) harmadik fél tulajdonában álló, és általa használt szerverhez, hálózathoz, vagy szoftverhez; és/vagy (v) a Műsorszámokkal kapcsolatban használt szoftverhez és eszközhöz engedély nélkül nem fér hozzá, azokba nem avatkozik bele, azokban kárt nem okoz és a működésüket nem zavarja meg.

2.7. Vállalja, hogy az Alkalmazáshoz bizonyos időközönként elkészített használati utasítást mindenkor betartja; mindamellett kizárjuk a felelősségünket minden olyan kár tekintetében, amely az Alkalmazás tekintetében az Ön által részünkre adott hibás/téves információ, hozzászólás, szöveg vagy ezekkel kapcsolatos mulasztás eredménye, avagy amely az Ön felé irányuló intézkedéseink eredményeképpen következett be.

3. HARMADIK SZEMÉLY ÁLTALI SZOLGÁLTATÁSOK

3.1. Az Alkalmazás lehetővé teheti az Ön számára, hogy olyan Harmadik Személy Szolgáltatását vegye igénybe és/vagy Harmadik Személy Szolgáltatására linkeljen, amelynek nem társaságunk az üzemeltetője. Az Alkalmazással összefüggő Harmadik Személy Szolgáltatást képező tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra (beleértve azonban nem korlátozva a Közösségi Média Fiókokkal kapcsolatos weboldalakat, más közösségi oldalakat, online kereskedelmi oldalakat, vagy a partnerek oldalait), az adott Harmadik Személy Szolgáltatás(ok)ra vonatkozó szerződési feltétek, felhasználási feltételek, és adatvédelmi szabályok érvényesek. Sem kifejezett, sem hallgatólagos módon nem szavatolunk a linkelt Harmadik Személy Szolgáltatással kapcsolatos információ, funkció és/vagy az így nyújtott szolgáltatás tekintetében, és nem támogatunk illetve nem ajánlunk semmilyen olyan Harmadik Személy Szolgáltatást, amihez az Alkalmazás linket biztosít.


4. FELHASZNÁLÁSI ENGEDÉLYEK ÉS JOGOSULTSÁGOK

4.1. Azzal, hogy a Facebook, Twitter, Microsoft vagy Gmail/Google+ azonosítón keresztül az Alkalmazásba beregisztrál, tudomásul veszi és engedélyezi a számunkra, hogy bizonyos felhasználói információkhoz, és azon Közösségi Média Fiók(ok)-kal összefüggő egyéb adatokhoz, mint név, e-mail cím, profilkép, hozzáférjünk, amelynek a segítségével regisztrált (“Felhasználói Tartalom”). Továbbá engedélyt ad arra, hogy a Felhasználói Tartalmat az Alkalmazás részére továbbítsuk, lemásoljuk, és abba belefoglaljuk. Ön egész világra szóló, ingyenes, nem kizárólagos jogot biztosít a számunkra abban a tekintetben, hogy a Felhasználói Tartalmat és minden olyan egyéb, az Alkalmazás, vagy Harmadik Fél Szolgáltatás használata és működtetése során az Ön felhasználása céljából és azzal összefüggésben közreadott információt vagy anyagot felhasználjunk, lemásoljunk, megváltoztassunk, lefordítsunk, reprodukáljunk, közzétegyünk és közvetítsünk. A felhasználási engedélyre az Alkalmazás egyes elemeinek a működéséhez van szükségünk. A jelen felhasználási engedélyt az Alkalmazás azon Közösségi Média Fiók(jaiból) történő törléssel vonhatja vissza, amellyel regisztrált; mindazonáltal, ha és amennyiben el is távolítja az Alkalmazást a Közösségi Média Fiók(jaiból), ez nem érinti és nem szünteti meg az alábbi 4.2. pontban engedélyezett jogokat.

4.2. A Közösségi Média Fiók felhasználási feltételeivel összhangban Ön fenntartja a Felhasználói Tartalom feletti tulajdonjogát.

4.3. Korlátozott, visszavonásig érvényes, át nem ruházható (al-licencbe adásra való jogosultság nélküli), nem kizárólagos jogosultságot biztosítunk az Ön számára az Alkalmazásnak a jelen Felhasználási Feltételekben meghatározott célra történő felhasználására. Ön vállalja, hogy az Alkalmazás vagy más Harmadik Személy Szolgáltatás forráskódjához nem próbál hozzáférni a program szétbontásával, részekre szedésével és visszafejtéssel, vagy más módon. Ön nem jogosult arra, hogy az Alkalmazást vagy Harmadik Személy Szolgáltatását vagy annak részletét lemásolja, vagy kereskedelmi módon felhasználja, azt bérbe vagy haszonkölcsönbe adja, kikölcsönözze, eladja, megjelentesse, vagy ezekre felhasználási engedélyt adjon, azokat al-licencbe adja, terjessze, azok tulajdonjogát átruházza vagy az Alkalmazás bármely részének a tulajdonjogát harmadik személy részére átruházza.


5. AZ ELÉRHETŐSÉGGEL KAPCSOLATOS KORLÁTOZÁSOK, BIZTONSÁG, ÉS PONTOSSÁG

5.1. Kizárjuk a felelősséget arra az esetre, ha az Alkalmazás bármely okból nem elérhető. Nem szavatoljuk, hogy Ön az Alkalmazáshoz zavartalanul, időben és hiba nélkül fog hozzáférni. Az internet, a telefon, a vezeték nélküli technológia, illetve a számítógépes szoftver és hardver technológia természeténél fogva ez nem garantálható. Továbbá esetlegesen javítási és karbantartási munkálatokat kell elvégeznünk, vagy új funkciókat kell bevezetnünk.

5.2. Az Alkalmazáshoz történő hozzáférés előzetes értesítés nélkül időlegesen vagy véglegesen felfüggeszthető vagy visszavonható, mind az Ön, mind pedig az összes felhasználó tekintetében. Társaságunknak joga van ahhoz is, hogy bármely okból az Alkalmazás használatának az idejét, módját korlátozza.

5.3. Nem szavatoljuk azt sem, hogy az Alkalmazás az Ön által esetlegesen használt összes hardverrel vagy szoftverrel kompatibilis. Nem felelünk az Alkalmazás letöltése, telepítése, az ahhoz történő hozzáférés, és az Alkalmazás használata, illetve Alkalmazásból letöltött anyag miatt az eszközökben (beleértve azonban nem korlátozva az Ön Eszközét), a szoftverben, az adatokban vagy más tulajdonban esetlegesen beállott károkért, illetve a vírusok és más kód tekintetében. Harmadik fél tevékenységéért nem vállalunk felelősséget.

5.4. Társaságunknak jogában áll az Alkalmazás előzetes értesítés nélküli módosítása vagy frissítése. Szükség esetén társaságunk az Alkalmazáshoz való hozzáférést határozatlan időtartamra felfüggesztheti, vagy megszüntetheti. Társaságunk nem szavatolja azt sem, hogy az Alkalmazáson található anyagok teljesek, pontosak és frissek, és a jogszabályok által megengedett mértékben kizárjuk a felelősséget az Alkalmazásban található hibás információkért és anyagokért és/vagy az Alkalmazás üzemeltetése és használata során előforduló hibákért.


6. ALKALMAZÁST ELÉRHETŐVÉ TEVŐ OPERÁTOROK/ PLATFORMOK

6.1. Az Alkalmazás független azon platformok üzemeltetőitől, amelyeken keresztül letölthető. Az Alkalmazás nem része ezen platformoknak (“Operátorok”), illetve az Operátorok az Alkalmazást nem szponzorálják, vagy támogatják. Ennek megfelelően a jelen Felhasználási Feltételek elfogadásával megállapodás kizárólag Ön és Társaságunk között jön létre. A Felhasználási Feltételek elfogadása semmiféle jogviszonyt nem keletkeztet Ön, avagy társaságunk és az Operátorok között.

6.2. Felhívjuk figyelmét arra, hogy az Alkalmazás letöltése, telepítése, az ahhoz való hozzáférés az Operátor által biztosított felületeken keresztül történik; így az Alkalmazás használatához be kell tartania az Operátor által meghatározott, az adott felületre érvényes felhasználási feltételeket is. Továbbá, az Alkalmazás felhasználása során esetenként egyéb szolgáltatók szolgáltatásait is igénybe kell vennie, akik ezen szolgáltatások tekintetében saját feltételeket támaszthatnak ezek igénybe vételére vonatkozóan (pl. Önnek gondoskodnia kell arról, hogy az Alkalmazás felhasználása nem sérti a mobil szolgáltatójával kötött megállapodását, avagy más vezeték nélküli adatszolgáltatásra vonatkozó szerződését).

6.3. Az Alkalmazással kapcsolatos, jogszabály által előírt karbantartási és támogatási szolgáltatások nyújtása kizárólag társaságunk felelőssége. Az Operátor nem köteles az Alkalmazással kapcsolatosan karbantartási és támogatási szolgáltatásokat nyújtani. Amennyiben az Alkalmazással kapcsolatosan karbantartási vagy támogatási kérdése van, kérjük, hogy ne az Operátorral, hanem velünk vegye fel a kapcsolatot a jelen Felhasználási Feltételek végén megadott kapcsolattartási információ segítségével.

7. AZ ALKALMAZÁS HASZNÁLATA NYEREMÉNYJÁTÉKOK ÉS KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS SORÁN

7.1. Az Alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy a műsorszámokban, vagy az azokhoz kapcsolódó közönségszavazásokon véleményt nyilvánítson, vagy nyereményjátékokban közvetlenül részt vehessen.

7.2. A közönségszavazásokon, illetve az azokhoz kapcsolódó, vagy azoktól független nyereményjátékokban való részvétel részletes szabályairól a TV2 honlapján, vagy a műsorszámokhoz kapcsolódó honlapokon kaphat részletes tájékoztatást. Az Alkalmazás használata az esetek többségében feltétele a játékban való részvételnek.

8. JOGHATÓSÁG

A jelen szabályzat és Felhasználási Feltételek alkalmazása során bármilyen jogvita elbírálására a magyar bíróságok rendelkeznek kizárólagos joghatósággal, akik eljárásuk során a Magyarország jogát alkalmazzák.

9. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

9.1. A Felhasználási Feltételekben kifejezetten meghatározott eseteket kivéve a jelen Felhasználási Feltételeknek nem célja, hogy harmadik személyek részére jogokat biztosítson. Mindettől függetlenül a Felhasználási Feltételek elfogadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy Társaságunk az Ön előzetes hozzájárulása nélkül a jelen Felhasználási Feltételek szerinti jogokat és kötelezettségeket más részére átruházza.

9.2. Társaságunk kizárja a felelősséget a vis major események következtében az Alkalmazáshoz való hozzáférés tekintetében beálló hibáért, az Alkalmazáshoz való hozzáférés szüneteléséért és/vagy a hozzáférés megszűnéséért, amennyiben azok olyan okra vezethetőek vissza, amelyre társaságunknak befolyása nincs (pl. sztrájk, környezeti katasztrófa, nukleáris baleset, terrortámadás, egyéb elháríthatatlan esemény. Továbbá jogszabály, egyéb hatósági előírás kötelező betartása).

9.3. A jelen Felhasználási Feltételekkel és/vagy az Alkalmazással kapcsolatos visszajelzéseket, megjegyzéseket és technikai segítségnyújtás iránti kéréseket és más egyéb kommunikációt ezen a címen juttathatja el hozzánk: kozonsegszolgalat@tv2.hu


10. BIZTONSÁG ÉS ADATVÉDELEM


10.1. Ön hozzájárul, hogy a Társaságunk:
a. az Alkalmazás útján az Ön által a Közösségi Média Fiókban megadott, valamint a mobil alkalmazás funkcióinak működéséhez elengedhetetlenül szükséges személyes adatait kezelje;
b. a személyes adatait harmadik – így különösen más, a mobil alkalmazást telepítő és annak szerződési feltételeit elfogadó – személy részére továbbítsa, amennyiben az adattovábbítás a mobil alkalmazás funkcióinak működéséhez elengedhetetlen és a személyes adat hiányában a funkciónak a szolgáltatási feltételek szerinti működése ellehetetlenül.
c. saját vagy szerződött partnereinek hirdetéseire, ajánlataira vonatkozó információkat jelenítsen meg a mobil alkalmazáson belül.

10.2. A Társaság a mobil alkalmazás működtetése során az alábbi adatokat kezeli és a mobil alkalmazás a mobiltelefon alábbi funkcióihoz fér hozzá:
2.1. név;
2.2. e-mail cím;
2.3. Facebook, Google+ vagy Twitter, Microsoft azonosító;
2.4. profilkép;
2.5. az Alkalmazás használata során tett reakciói és azok dátumai;
2.6. eszközazonosító;
2.7. IP-cím
2.8. Felhasználó regisztrációhoz használt közösségi fiókjának általa publikusnak engedett tartalmai

10.3. Ön tudomásul veszi, hogy:
a. amennyiben 18. életévét nem töltötte be, hozzájárulása kizárólag törvényes képviselőjének jóváhagyásával érvényes, és azt az Alkalmazás telepítése előtt köteles beszerezni;
b. amennyiben az Alkalmazás használata során harmadik személy személyes adatát rögzíti, az adat kezeléséhez és a Társaságunk részére történő átadásához szükséges hozzájárulás beszerzése az Ön felelőssége;
c. személyes adatait – a jelen pontban meghatározott kivételekkel – a Társaságunk az adat felvételét követő 5 évig, illetve a 10.4.d. pontban írt időpontig kezeli
d. személyes adatait a Társaságunknak a mobil alkalmazás üzemeltetését és a Társaságnak a mobil alkalmazáson keresztül elérhető szolgáltatásainak ellátását végző munkavállalói ismerhetik meg, amennyiben az adatkezelés céljának eléréséhez az elengedhetetlenül szükséges.

10.4. A Társaság tájékoztatja Önt, hogy:
a. adatkezelés önkéntes;
b. személyes adatai kezelésének jogalapja az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A §, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdésének a) pontja, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, a továbbiakban: GDPR) 6. cikk (1) a) pontja szerint a felhasználó önkéntes hozzájárulása;
c. kérésére a Társaságunk minden, a személyére vonatkozóan kezelt adatot és azok kezelésére vonatkozóan minden tényt – erre irányuló kérése esetén írásban – közöl Önnel. Ha az Ön kérelme egyértelműen megalapozatlan vagy – különösen ismétlődő jellege miatt – túlzó, Társaságunk, figyelemmel a kért információ vagy tájékoztatás nyújtásával vagy a kért intézkedés meghozatalával járó adminisztratív költségekre: a) észszerű összegű díjat számíthat fel, vagy b) megtagadhatja a kérelem alapján történő intézkedést;
d. személyes adatai kezelésével kapcsolatban az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 14-21. §§-ban, illetve a GDPR 15-21. cikkeiben meghatározott jogaival élhet. Bármikor kérheti tehát személyes adatai helyesbítését, törlését vagy zárolását és tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen;
e. adatai kezelésével kapcsolatos jogait levélben a Társaságunk székhelyére címezve (1145 Budapest, Róna utca 174.) címen, a 06-1-3365545 telefonszámon, vagy a kozonsegszolgalat@tv2.hu e-mail címen megtett nyilatkozatával gyakorolhatja;
f. a Társaság adatkezelésével szemben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu), valamint bírósághoz fordulhat.

10.5. Amennyiben Ön olyan adatai törlését vagy zárolását kéri, amelyek az Alkalmazás funkcióinak működéséhez elengedhetetlenek, de egyidejűleg az Alkalmazást nem törli, a Társaság adatkezelési joga továbbra is fennmarad.

10.6. A TV2 részletes adatkezelési tájékoztatóját itt érheti el.

2015. július 15. 11:28
KÖZÖSSÉG