július 12.
Izabella, Dalma

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS


Céginformációk

A TV2 Média Csoport Zrt. magába foglalja a TV2 elnevezésű országos kereskedelmi csatornát, valamint a FEM3, a Mozi+, a SuperTV2, a Spíler TV, az Izaura TV, TV2 Comedy, TV2 Séf, TV2 Kids,  a Zenebutik, a Prime, a Jocky TV és a Moziverzum elnevezésű tematikus csatornákat.

KÖZLEMÉNYEK

CSATORNA PORTFÓLIÓ

A TV2 Csoport Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi televízió-portfóliója. 2016-ban a médiavállalat az elmúlt 15 év legnagyobb portfolió-fejlesztését és program-invesztícióját hajtja végre, amelynek keretében számos új csatornával bővül kínálata. A portfólió-bővítés későbbi szakaszaiban a felsoroltakon kívül még további csatornák indítását tervezi a TV2 Csoport, tehát a nézők és a médiapiac szereplői számos meglepetésre számíthatnak a későbbiekben is.

1. TV2

Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája, 1997. október 4-én kezdte meg működését. Naponta több millió néző számára biztosít szórakozási lehetőséget és információt. A saját gyártású tartalmak rendkívül magas aránya miatt a TV2 kínálata egyedi és kihagyhatatlan. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba.

2. SuperTV2

A dinamikusan fejlődő Super TV2 az elmúlt években az ország egyik legnézettebb kábelcsatornájává vált. Hétköznap délben és este 20.20-tól látható a TV2 Csoport első fikciós sorozata, a Jóban Rosszban, amely immár 14 éve enged bepillantást Csillagkút lakóinak életébe.

3. Mozi+

A TV2 Csoport filmcsatornája, a Mozi+ az egész családnak nyújt szórakozást tévépremierekkel és közönségkedvenc filmekkel, a nap 24 órájában. A nagy amerikai filmstúdiókkal kötött hosszú távú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas tartalmakat kínál, akár röviddel a mozibemutató után, így nem kell éveket várni a legnagyobb durranásokra.


4. Spíler TV

A Spíler TV férfias szórakozást kínál nézőinek exkluzív sportközvetítéseivel és prémium vásárolt tartalmaival. A Spíler TV válogatott programkínálata számos további exkluzív tartalommal várja a képernyők elé a férfias szórakozást kedvelő nézőket


5. Spíler2 TV

A Spíler2 TV a TV2 Média Csoport Zrt. férfiaknak szóló második csatornája, amely 2018. augusztus 11-én indult.

6. Izaura

Az Izaura TV a TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének részeként, a romantikus sorozatok rabjainak kedveskedik tévépremierekkel és népszerű sorozatsztárokkal.

7. Zenebutik

A Zenebutik könnyed kikapcsolódást biztosít a legnépszerűbb hazai előadók és a világ legismertebb zenészeinek közreműködésével. Zenei kínálatában helyet kap magyar és nemzetközi pop, rock, mulatós, valamint a tánczene is. A csatorna küldetésének tekinti a fiatal tehetségek támogatását, ezért számos műsorában lehetőséget biztosít számukra a bemutatkozásra. Tematikus napokkal, ünnepi kiadásokkal rendszeresen jelentkezik a kábelcsatorna, ugyanakkor a TV2 Csoport korábbi szuperprodukcióit is újra vetíti.


8. Prime

Az általános szórakoztató csatorna programkínálatában egyaránt megtalálhatóak a premier és közönségkedvenc sorozatok, köztük a legnagyobb brandek, valamint blockbuster filmek és ismert kedvencek is feltűnnek a képernyőn.

9. FEM3

A FEM3 utat tör azokhoz az életvidám, szenvedélyes nőkhöz, akik szívesen kapcsolnak egy olyan életmód csatornára, ahol a változatos programstruktúra alappilléreit a trendi reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják.

10. TV2 Séf
Az ételkészítés csodálatos világa. Főzés, sütés, ételek, italok, profi szakácsok és lelkes amatőrök. A világ és Magyarország konyhája. A csatorna műsorkínálata a magyar nézői igények alapján kerül kialakítására, számos magyar tartalom várja a gasztronómia szerelmeseit. A csatorna saját gyártású műsorai: Konyhatündér – Marton Adrival, Lázár és Géza retro konyhasó, Hentesek.

A saját gyártású tartalmak mellett a TV2 Séf programjában számos országos tv premier is helyet kap. A jelenlegi kiemelt műsorok az alábbiak a Nigella falatozója, A pucér szakács, Sütimester, Watts - grillezés egyszerűen és a Hal a tortán.

11. TV2 Kids

A TV2 Kids a mesék birodalmába kalauzolja a 4-12 éves gyerekeket. A csatornán a legújabb mesék mellett jól ismert brandek és nagy kedvencek is képernyőre kerülnek a nap 24 órájában, ugyanakkor oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretnivaló földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban. Régi kedves ismerősök is felbukkannak, így a Hupikék törpikék, Nils Holgersson, Maja, a méhecske vagy épp Eperke és barátai, de a Magyar népmeséket is láthatják a kicsik. Kiemelt tartalmakkal, országos mesefilm premierekkel várjuk őket az iskolai szünetekben, míg hétköznap délutánonként a sorozatoké a főszerep.

12. TV2 Comedy

Az Amerikai fater és a Veszélyes tanerők részeit is a Humor+ csatornán láthatják először a nézők. A műsorkínálat további részében is garantált szórakozást kínálnak többek között olyan ismert sorozatok is, mint A Simpson család, az Egy rém rendes család, az Életem értelmei vagy a Csengetett, Mylord? és a Beugró.

13. Jocky TV

A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik.Emellett országos TV premier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher filmek és Te szent ég című sorozat is.

14. Moziverzum

A Mozi+ sikere után, a Jocky TV indulásával egy napon a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtol - külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában. A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World. Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik.


KÖZÖSSÉG