Gombos Edina menüje
Füstös-sütőtökös lencseleves
• 250 gr lencse
• 2 babérlevél
• 200 gr füstölt hús
• 100 gr füstölt szalonna
• 3 közepes paradicsom
• 1 közepes vöröshagyma
• ¼ zöld kaliforniai paprika
• 1 csipet ...
Kökény Attila menüje
Lecsós galuska
Hozzávalók:
• 1 kg paradicsom
• 2 kg paprika
• 3 vöröshagyma
• 10 dkg húsos szalonna
• 25 dkg kolbász
A paradicsomokat szabadítsd meg a héjuktól, ehhez forró vízben úsztasd meg őket, ...
Kárász Robi menüje
Halászlé
Hozzávalók:
• 3.5 kg ponty
• 5 nagy fej vöröshagyma
• só ízlés szerint
• Fűszerpaprika ízlés szerint (szegedi)
• 2 db halászlékocka
Elkészítés:
1. A megtisztított hal fejét, illetve farok ...
Csézy menüje
Húsleves
Hozzávalók:
• 1 kg színhús
• 50 dkg csont
• 50 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé)
• 1 közepes fej hagyma
• 2 gerezd fokhagyma
• 10-15 szem bors
• 1 csapott ...
Horváth Éva menüje
Paleo kenyér libazsírral
Hozzávalók:
4 db tojas
30 dkg egész lenmag
1 tk só
1tk szódabikarbóna
bő 1 dl víz
1 dl zsiradék
2 tk almaecet
Elkészítés: A lenmagot malommá ...
Lovász Laci menüje
Gomba krémleves
Hozzávalók:
• 1,5 l víz
• 1 kg gomba
• 2 dl tejszín
• 2 szelet kenyér
• 1 gerezd fokhagyma
• 1 fej vöröshagyma
• fél csokor petrezselyem
• olaj
• só
• bors
• 20 dkg rizs
Elkészítés ...
Tóth Szabi menüje
Bazsalikomos paradicsomleves
Hozzávalók:
• 1,5 l zöldségleves
• 90 dkg paradicsom
• 3 evőkanál olívaolaj
• 2 evőkanál paradicsompüré
• 2 evőkanál friss bazsalikom
• 1 fej vöröshagyma
• 1 gerezd ...