szeptember 29.
Mihály

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS


HAL A TORTÁN / RECEPTEK

Gombos Edina menüje

Füstös-sütőtökös lencseleves • 250 gr lencse • 2 babérlevél • 200 gr füstölt hús • 100 gr füstölt szalonna • 3 közepes paradicsom • 1 közepes vöröshagyma • ¼ zöld kaliforniai paprika • 1 csipet ...

Kökény Attila menüje

Lecsós galuska Hozzávalók: • 1 kg paradicsom • 2 kg paprika • 3 vöröshagyma • 10 dkg húsos szalonna • 25 dkg kolbász A paradicsomokat szabadítsd meg a héjuktól, ehhez forró vízben úsztasd meg őket, ...


Kárász Robi menüje

Halászlé Hozzávalók: • 3.5 kg ponty • 5 nagy fej vöröshagyma • só ízlés szerint • Fűszerpaprika ízlés szerint (szegedi) • 2 db halászlékocka Elkészítés: 1. A megtisztított hal fejét, illetve farok ...

Csézy menüje

Húsleves Hozzávalók: • 1 kg színhús • 50 dkg csont • 50 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé) • 1 közepes fej hagyma • 2 gerezd fokhagyma • 10-15 szem bors • 1 csapott ...

Horváth Éva menüje

Paleo kenyér libazsírral Hozzávalók: 4 db tojas 30 dkg egész lenmag 1 tk só 1tk szódabikarbóna bő 1 dl víz 1 dl zsiradék 2 tk almaecet Elkészítés: A lenmagot malommá ...

Lovász Laci menüje

Gomba krémleves Hozzávalók: • 1,5 l víz • 1 kg gomba • 2 dl tejszín • 2 szelet kenyér • 1 gerezd fokhagyma • 1 fej vöröshagyma • fél csokor petrezselyem • olaj • só • bors • 20 dkg rizs Elkészítés ...

Tóth Szabi menüje

Bazsalikomos paradicsomleves Hozzávalók: • 1,5 l zöldségleves • 90 dkg paradicsom • 3 evőkanál olívaolaj • 2 evőkanál paradicsompüré • 2 evőkanál friss bazsalikom • 1 fej vöröshagyma • 1 gerezd ...

Koós János menüje

Sült csiga, Nyúl provanszi módra, Báránysült, Oroszkrémtorta


« első lap | « előző | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | következő »
KÖZÖSSÉG