Nyári Károly menüje
Vargánya krémleves kéksajtos krutonnal
Hozzávalók: ( 5 fő részére)
- 1 kg vargánya gomba
- 2 dl tejszín
- 15 dkg vaj
- 2 evőkanál liszt
- só
- fehérbors
- petrezselyem
Elkészítés:
A friss vargánya ...
Kozso menüje
Kecskesajttal grillezett őzláb gomba, kolbászos kenyérrel, hagymalekvárral
Hozzávalók:
- 6 db kb 20 cm átmérőjű őzláb gomba
- 80 dkg lágyabb kecskesajt
- 1 doboz rukola
- balzsamecet
- ...
Kustánczi Lia menüje
Sültpaprika krémleves orly fogassal
Hozzávalók:
- 8 db kaliforniai paprika (piros)
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 3 dl tejszín
- 2 dl alaplé
- só, bors, olivaolaj
Elkészítés:
A paprikákat tepsibe ...
Delhusa Gjon menüje
Kubai csirke kroketta, foghagymás pirított baguett-tel
Hozzávalók:
- csirkemell
- baromfi virsli
- hagyma, fokhagyma
- római köménymag
- kaliforniai paprika
- bors, só
- piros ...
Gáspár Bea menüje
Tárkonyos, tejfölös csirkeragu leves
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- leveszöldség (répa, zeller, karalábé)
- gomba (2-3 fej)
- 10-15 dkg zöldborsó
- 0,5 l tejszín
- só, bors, ízesítő, ...
Decker Ádám menüje
Nyers zöldségek, kecskesajt, sonka mártogatóssal, Fokhagymás Királyrák grillezve, Grillezett lazac és kardhal, Rozmaringos grillezett szűzérme,
Bazsalikomos fetával töltött csirkemell grillen, ...
Dudás Ádám menüje
Brokkoli krémleves, Csirkemell őzgerinc formában, Rákóczi túrós torta