Détár Enikő menüje
Kövesdi csirke leves, farsangi pisztráng a pisztrángban, rafináltan Zengő 2012, farsangi fánk.
Uszkó Laci menüje
Sütőtök krémleves
Hozzávalók:
- 90 dkg sütőtök (meghámozva, kimagozva)
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 ek olívaolaj
- 1 ek vaj
- fűszersó ízlés szerint (7fűszersó)
- bors ízlés szerint
- ...
Majka menüje
Misoleves
Hozzávalók:
- 400 ml dashi (vagy víz és instant dashi)
- miso
- jégcsapretek
- wakame
- tofu
- metélőhagyma (vagy újhagyma)
Elkészítés:
Készítsük elő a zöldségeket - jégcsapretket, gombát ...
Bálint Antónia menüje
Bruschetta
Hozzávalók:
- 400 g paradicsom (=kb 4 közepes db)
- 6 levél bazsalikom (6-8 levél)
- só ízlés szerint
- fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 ek olívaolaj ...
Sipos Tomi menüje
Bajor káposzta bajor virslivel
Hozzávalók
- 1 kg savanyú káposzta
- 50 dkg bajor kolbász
- 25 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 1 szál sárgarépa
- 25 dkg burgonya
- csipetnyi kömény
- 1 ...
Curtis menüje
Húsleves
Hozzávalók:
- 1 kg színhús
- 50 dkg csont
- 50 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé)
- 1 közepes fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 10-15 szem bors
- 1 körömnyi ...