Szalontai Szilvi menüje
Magyaros vegyes ízelítő, Mézes, ánizsos, gyömbéres rose kacsamell, hagymás, törtburgonyával, párolt répával és kelbimbóval, Csoki fondu friss gyümölcsökkel és pillecukorral
Erdei Zsolt menüje
BRUSCHETTA
- paradicsom, apró kockákra vágva (6 nagyobb darab)
- fokhagyma, néhány gerezd (paszírozva)
- fél csomag petrezselyem, apróra vágva
- olívaolaj (tetszés szerint néhány evőkanál)
- só, ...
Voksán Virág menüje
Sült camambert sajt gombával
Hozzávalók:
- 5 db camembert sajt
- 80 dkg gomba
- 1 db kaliforniai piros paprika
- 1 csomag petrezselyem zöld
- 3 dkg vaj
Elkészítés:
Összevágjuk a gombát, ...
Gáspár Laci menüje
Lencseleves gazdagon
Hozzávalók:
- 1/2 kg lencse
- 3 ek olaj
- 2 ek liszt
- 1-1 szál sárgarépa és petrezselyemgyökér
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- pirospaprika
- ecet
- cukor
- só
- ...
Cseke Katinka menüje
Paprikáskrumpli
Hozzávalók:
• 6-8 burgonya
• 2 hagyma
• 1 csomag virsli
• kolbász (lehetőleg finn)
• só
• bors
• pirospaprika
• olaj
• víz
Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk és kockára vágjuk. ...
Zsidró Tamás menüje
Rénszarvassteak
A rénszarvashúst kevés vajon megsütjük. Fontos, hogy a rénszarvas egy-egy oldalát csak egy-egy percig pirítsuk, ha ugyanis túlsütjük, a hús megkeseredik. Ezután sóval-borssal ...
Fluor Tomi menüje
Lángos
Hozzávalók:
1 kg liszt
5 dkg élesztő
1 tojás
1 pohár tejföl
1 pohár kefir
só
Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk (eéőtte az élesztőt kevés langyos cukros tejben ...