szeptember 29.
Mihály

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS


HAL A TORTÁN / RECEPTEK

Mészöly Kálmán menüje

Tárkonyos csirkeraguleves Hozzávalók • 1 db filézett csirkemell • 1 db kis fej vöröshagyma • 10 dkg gombafej (csiperke) • 10 dkg zöldborsó • 1 db sárgarépa • 1 db petrezselyemgyökér • 2 dl ...

Fekete Laci menüje

Húrleves, Marhasült, Rakott palacsinta


Soma menüje

Székely-palóc leves Somásan kétféle verzióban Hozzávalók: 1 kg hagyma olaj 80 dkg sertéscombnak az úgynevezett dió része néhány szelet füstölt sertés oldalas, és füstölt sertés ...

Kerényi Miklós Máté menüje

Borjúragu leves Hozzávalók: 25 dkg borjúhús 25 dkg borjúcsont 1-1 szál sárgarépa és petrezselyemgyökér 1 zellergumó 1 kis fej kelkáposzta 4-5 gomba 1 fej hagyma 1 ...

Mészáros Árpád Zsolt menüje

Sukiyaki leves csirkével /2 főre/ - víz 4 dl - csirkemellfilé 120 gr - kinai kel 20 gr - zellerszár 10 gr - üvegtészta 10 gr - sukiyaki szósz 40 gr Elkészítés: Wokba öntjük a sukiyaki ...

Oszvald Marika menüje

Paradicsomleves Hozzávalók: olaj vagy zsír kb. 4 evőkanál liszt 2 db 140 g-os sűrített paradicsom vagy fél liter előre befőzött, passzírozott paradicsom másfél liter víz 1 fej ...

Szulák Andrea menüje

Borsóleves Hozzávalók: • 2 szál sárgarépa • 1 szál fehérrépa • 1 üveg konzerv zöldborsó • ételízesítő • petrezselyemzöld Elkészítés: A répákat kis kockákra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, ...

Brasch Bence menüje

Sütőtök krémleves Hozzávalók: • 60 dkg sütőtök • 1 szál póréhagyma • 3 db burgonya • víz • erőleveskocka • gyömbér • só • bors • 1 doboz (250 ml) főzőtejszín Elkészítés: A sütőtököt és a burgonyát ...


« első lap | « előző | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | következő »
KÖZÖSSÉG