Dobó Kata menüje
Tejszínes körteleves
Hozzávalók:
- 4 db körte
- 30 dkg cukor
- 1 csomag vanília puding
- 1 rúd fahéj
- 6 db szegfűszeg
- 2 db citrom leve
- 3 dl főzőtejszín
Elkészítés:
Másfél liter ...
Joshi Bharat menüje
Idli
Hozzávalók:
- 220 g urad dál (fekete lencse)
- 100 g rizsliszt
- 1 teáskanál görög szénamag
- 1 tk só
(20 db lesz belőle)
Elkészítés:
Tegyük a dált egy nagy tálba, öntsünk rá annyi ...
Árpa Attila menüje
Wasabi krémleves, rákkal
Hozzávalók:
- bébikukorica
- szójabab
- bambuszrügy
- őrölt koriander
- vöröshagyma
- só, bors, cukor
Elkészítés:
Ezeket a hozzávalókat megfőzzük, majd pürésítjük. Amikor ...
Baronits Gábor menüje
Póréhagyma krémleves
Hozzávalók:
- 2 póréhagyma
- 2 sárgarépa
- 1 zellerszár
- 4-5 gerezd fokhagyma
- evőkanál margarin
- olaj
- friss kakukkfű, petrezselyem, curry, só
- 1 zacskó ...
Tóth Szabi menüje
Édesburgonya krémleves tökmagolajjal
Hozzávalók:
- 1 nagy fej édesburgonya
- 5 evőkanál vaj
- 1 póréhagyma
- 2 nagy vöröshagyma
- 1,5 l zöldségalapé (víz és 3 zöldségleveskocka)
- 2 babérlevél
- ...
Abaházi Csaba menüje
Fehér Leves (Szágó leves) (Fehér retekből)
Hozzávalók:
- 40 dkg fehér retek
- 15 dkg retek csíra
- 8 dkg teavaj
- só, fehér bors
- 2 dkg kristálycukor
- 2 dkg liszt
- 3 dl tejföl
- 1 dl tejszín
- 1 ...