Papp Gergely franciás ízei
Előétel: Croque Monsieur ( melegszendvics)
Hozzávalók a szószhoz (besamel): 10 g vaj, 90 ml tej, ½ ek liszt, ½ tk dijoni mustár, só, bors, frissen reszelt, szerecsendió, ½ tojássárgája, szeletelt ...
Sándor Orsi menüje
Előétel: Spárga krémleves
Hozzávalók: 1 kg fehér spárga ( lehet fagyasztott is), 1 vöröshagyma, 1,5 l csirke alaplé ( forró vízben feloldott 2 húsleveskocka), 2 dl tejszín, 1 ek liszt, 2 dkg vaj, ½ ...
Pezsgős fogadtatás
A vendégeket kissé megosztotta a gyöngyöző welcome drink, Kinter Oszkár irónikusan jegyezte meg: \\\"Ezen az estén is Orsi a saját pezsgőjét bontotta fel, mint az előző estéken, igaz, akkor ajándékba ...
Se cerka, se lóvé, Majka!
A felkiáltás Katinkából tört ki, mikor Frabato, az ózdi fenegyerek tenyeréből azt olvasta ki, hogy 49 éves korában talán anyagi nehézségekkel fog küzdeni. Még több jóslat a...
Új horizontok, a vajas kenyéren túl
Az asztaltársaság meglepő távlatokat nyitott Katinka előtt, mikor elárulták neki, mit is eszik. Spárga, avokádó, lazac... Papp Gergő nem hagyhatta ki az őszinte kérdést, ami így szólt: \\\"Na, és ...
Papp Geri munkára fogta vendégeit
Favágásra bíztatta a vendégséget, de senki sem akart kötélnek állni, végül Oszkár mentette meg a társaságot. Aztán a különleges szendvics már mindenkinek...