Előétel: Sült camambert pirítóssal és friss zöldségekkel
4 egész camabert sajtot kifóliázott tepsibe rakunk, majd a sütőben 15 percig sütjük. A sajt kérges része megmarad, de a közepén a sajt folyós lesz, így kenhetjük a pirítósra.
Főétel: Sós kekszbe forgatott csirke
2-3 csirkemellet csíkokra vágunk, majd bepácoljuk. A pác hozzávalói: 4 dl joghurt, 4 gerezd fokhagyma, só, szerecsendió, bors. 1 napig vagy néhány óráig ebben pácoljuk. Majd ha kivesszük, belemártjuk őket 1 csomag durvára tört sós kekszbe és bő olajban kisütjük. A megmaradt joghurtot mustárral, esetleg még egy kicsi fokhagymával tovább ízesítve finom mártást készítünk és rizzsel vagy sült krumplival tálaljuk.
Desszert: Mirelit derelye
A mirelit derelyét a zacskón feltűntetett módon kifőzzük, majd pirított zsemlemorzsába forgatjuk. Tálaláskor porcukorral ízesítjük.