szeptember 22.
Móric

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS


Infópult / SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Augusztus 8-tól jön a Város vs Vidék

Vadonatúj vetélkedő indul augusztus 8-án a TV2 műsorán. A Város vs Vidék gameshow-ban a tét 10 millió forint, amiért vidéki és városi emberek küzdenek majd meg.

Money or Love – Fogadj a szerelemre! címmel új napi dating show indul!

Hamarosan vadonatúj,látványos napi dating show indul a Super TV2 műsorán.A Money or Love – Fogadj a szerelemre! más szemszögből közelíti meg a párkeresés folyamatát!


Még több Premier League a Spílereken

Tovább erősíti sportportfólióját a TV2 Csoport, augusztustól még több angol bajnoki mérkőzést láthatnak a Spílerek nézői.

A Spíler TV közvetíti a ZTE és az AC Milan összecsapását

Július 23-án nem kisebb csapatot fogad otthonában a ZTE csapata, mint az AC Milan-t. A hétszeres BL győztes olasz együttes és a Zalaegerszeg összecsapását a magyar futballrajongók élőben követhetik, ...

Az első félév minden hónapjában a TV2-t választotta a legtöbb néző

A TV2 Csoport főcsatorna- és csoportszinten is sikeres félévet zárt, júniusban is megőrizve ezzel piacvezető pozícióját.

Hatéves a Mozi+

Július 11-én hatodik születésnapját ünnepli a Mozi+, a TV2 Csoport első filmcsatornája.

Július 4-től újra jön a Pénzt vagy éveket!

Visszatér a képernyőre a műsor, ahol igenis a kor számít. Július 4-től minden hétköznap újra képernyőn a Pénzt vagy éveket! Kasza Tibivel a TV2 műsorán.

Folytatódik az Elárulva török sorozat a Super TV2-n

Új évaddal folytatódik a Super TV2 népszerű török sorozata, az Elárulva. A felkavaró történet második évada július 4-től lesz látható.


KÖZÖSSÉG