október 22.
Előd

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
Műsorújság


12.40
Jóban Rosszban
Hirtelen minden megváltozott Csillagkúton. Ebben a korábban csendes Budapest környéki faluban egyszeriben felpezsdült az élet. Mindenki a kórházról, meg a titokzatos igazgatóról, Pongrácz Péterr?l beszélt. Bár a faluban naponta új és új pletykák keltek szárnyra, bizonyosan csak annyit tudtak róla, hogy Pongrácz amerikai jólétét és praxisát odahagyva jött haza, mégpedig azért, hogy kórházat alapítson. Történetesen pont Csillagkúton. Megkapta hozzá a régi kastélyt, egy vagyonért átalakíttatta, aki járt már a Csillagvirág Klinikán, az láthatta, a kórház annyira szép, hogy itt még betegnek is öröm lenni. És a helyiek kedvezményesen mehetnek a modern magánklinikára, mint ahogy használhatják a kórház területén megnyitott gyógyforrás vizét is. Szerelmek, megcsalások, intrikák és árulások - ezek a Csillagvirág Klinika és Csillagkút mindennapi életének kísér?i. H?seik ölelnek és ölni is tudnának. És olyanok is akadnak, akik kitartanak egymás mellett. Jóban-rosszban...Roland újra barátkozna Dáviddal, aki eleinte habozik, majd a tartózkodó érdeklődést választja. Dávid óvatlanul elejti, hogy Linda Richárddal is kavarhatott, amitől Roland teljesen kikészül. Majd meglátogatja az apját, hogy kiszedje belőle az igazat. Helen és Előd fontolgatják a kórház esetleges eladását, és együtt bele is vágnának, de attól tartanak, hogy Lenke keresztbe tenne nekik. Előd és Helen megállapodnak, hogy kikérik Nándi tanácsát az ügyben. Közben Lenke súlyos szemrehányást tesz Nándinak. Emese és Magdi visszatérnek a kórházba pont, amikor Jolika helyettesít a recepción, és Emese botrányt csap, míg Viktor át nem veszi Magdit. Viktor és Dóri aggódnak: Magdi só-szintje ezúttal rendben, de nem tudni, hogy mi a baj.
Az epizód tartalma:

Roland újra barátkozna Dáviddal, aki eleinte habozik, majd a tartózkodó érdeklődést választja. Dávid óvatlanul elejti, hogy Linda Richárddal is kavarhatott, amitől Roland teljesen kikészül. Majd meglátogatja az apját, hogy kiszedje belőle az igazat. Helen és Előd fontolgatják a kórház esetleges eladását, és együtt bele is vágnának, de attól tartanak, hogy Lenke keresztbe tenne nekik. Előd és Helen megállapodnak, hogy kikérik Nándi tanácsát az ügyben. Közben Lenke súlyos szemrehányást tesz Nándinak. Emese és Magdi visszatérnek a kórházba pont, amikor Jolika helyettesít a recepción, és Emese botrányt csap, míg Viktor át nem veszi Magdit. Viktor és Dóri aggódnak: Magdi só-szintje ezúttal rendben, de nem tudni, hogy mi a baj.

 

Korhatár: nincs
Műfaj: dráma sorozat
Ország: magyar
Rész: 451
Epizód: 451
2005
  • Szereplők: Gazdag Tibor, Kerekes Viktória, Mészáros Kitty, Létay Dóra, Sághy Tamás, Simónfalvy Ágota, Szorcsik Viktória, Brózik Klára, Várdai Anikó, Damu Roland, Vándor Éva, Fridel Fruzsina, Jánosi Dávid, Előd Álmos, Vad Katalin