május 1.
Fülöp, Jakab, Zsaklin

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS

GÖRGESS LEJJEBB, ÉS NÉZD VISSZA AZ EPIZÓDOKAT!







Műsoraink / TÖBB MINT TESTŐR

Mire kell figyelni a babaápolásnál?

Babaápoláshoz használatos terméknél fontos, hogy bőrazonos összetevők szerepeljenek benne. Mesterséges színezékek , illatanyagok, tartósítószerek allergiás reakciókat válthatnak ki a babák bőrén, ...

A nyelvtanuláshoz nem kötelező a lecke

A felnőtt korban való tanulás sokszor nehézséget jelent a mai embernek. Legtöbbször az időhiány okoz gondot, mert az otthon tanulásra már végkép nincs ideje egy családos, dolgozó embernek. Sokan épen ...


Allergiaellenes flavonoidok

Egyes növények hatóanyagai kedvezően befolyásolják az immunrendszert és ezáltal allergia ellenes hatásuk is van. A kamillában, a piros és sárgadinnyében, a zellerben megtalálható apigenin segíti az ...

Ioncserélő folyamattal kiüríthetők a nehézfémek a szervezetből

A műtrágyákban és ezáltal a gyümölcsökben, zöldségekben és húsokban is nehézfém, azaz cadmium található. De a dohányfüstben, az autók által szennyezett levegőben az amalgám tömésekben is nehézfémek ...

Stimulált kollagénekkel megőrizhető a rugalmas bőr

30 év körül a bőr kollagén tartalma egyre csökkent, de stimulálása ez a termelés aktiválható . A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés során apró sérüléseket okoznak a bőrfelületen, ezeknek a ...

Az eperben is van parabén

Megszokhattuk mostanában hogy egyes kozmetikumoknál külön feltüntetik hogy parabén mentes. De vajon miért kell félnünk a parabétől? A parabén egy tartósítószer, aminek molekulája az eperben és a kék ...

A só inhalálást már Hippokratész is ajánlotta.

A modern orvostudományok atyja már alkalmazta az ősrégi módszert. Sós víz forralásából lélegezte be a sós gőzt. Krónikus lélegzőszervi zavarok, asztma, hörghurut vagy, immunrendszer erősítésére ...

Cukor, glutén és laktóz nélkül készült finomságok

Ma már egyre több ember szenved valamilyen fajta ételintoleranciában. Ilyenkor a rengeteg megkötés miatt sokkal nehezebb, édességet készíteni. Egyes cukrászok szakosodnak az ilyen típusú sütemények ...


KÖZÖSSÉG