|
MÉG TÖBB ÍZES ÉLET
|
Rákóczi túrós
Hozzávalók
25 dkg túró
10 dkg mascarpone
2 tojássárgája
5 dkg cukor
só
4 ek baracklekvár
10 dkg édes kekszmorzsa
1 db citrom
Elkészítés
Egy aprítógépbe tesszük a túrót, mascarpone krémet, cukrot, a tojássárgáját, kevés citromlevet, csipet sót és a fél citrom héját is, majd az egészet összepépesítjük.
A kekszeket egy mozsárban darabosra összetörjük majd az összetevőket egy pohárba rétegezzük: először a kekszmorzsa, majd a baracklekvár és a túrókrém, majd újra lekvár és morzsa következik.
A csokimousse és az epres joghurtkrém receptjéért lapozz!
A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »
Korhatár: 12 év
2016. július 27. 9:19