|
MÉG TÖBB ÍZES ÉLET
|
Hagymás marharagu:
Hozzávalók
1 kg marhalábszár
1 kg vöröshagyma
5 dkg kacsazsír
só
bors
Elkészítés
A felforrósított, öntöttvas edényben megolvasztjuk a kacsazsírt és körbepirítjuk ebben a nagyobb szeletekre, darabokra vágott marhalábszárat
A hagymákat közben félbe vágjuk és felszeleteljük. Ha a hús már megpirult, hozzáadjuk a hagymaszeleteket is. Sózzuk és jól átforgatjuk. Alacsonyabb hőmérsékleten, lefedve főzzük tovább.
Ha elkészült, friss petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
A tarhonya és a csalamádé receptjéért olvass tovább!
A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »
Korhatár: 12 év
2016. április 22. 9:25