|
MÉG TÖBB ÍZES ÉLET
|
Füstölt húsos céklaleves
Hozzávalók
1 kg cékla
50 dkg füstölt hús
2 sárgarépa
1 zellergumó
2 liter húsalaplé
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
vörösborecet
petrezselyem
kapor
Elkészítés
A füstölt tarját felkockázzuk és feltesszük főni.
Közben megpucoljuk és nagyobb darabokra, kockákra vágjuk a vöröshagymát, sárgarépát, zellert és a céklát és a tarjához adjuk.
Ha megpuhultak a zöldségek, hőkiegyenlítéssel, hozzákeverjük a tejfölt a leveshez. Egyet rottyantunk még rajta, majd friss kaporral, petrezselyemmel és vörösborecettel ízesítjük.
A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »
Korhatár: 12 év
2016. március 11. 9:35