|
MÉG TÖBB ÍZES ÉLET
|
Szójás csirkecomb
Hozzávalók:
5 db tanyasi csirkecomb
1 dl szójaszósz
1 db lime
1 csokor koriander
gyömbér
1 db friss chili
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
tengeri só
Elkészítés:
A fokhagymát, a chilit, egy kis darabka hámozott gyömbért, friss koriandert, egy kis gerezd lime-ot egy mozsárban rusztikusra összezúzunk a szójaszósszal, durva szemű sóval és az olívaolajjal és az egészet a combokra öntjük. Jól beleforgatjuk és pár órát hagyjuk állni a pácban.
Egy forró grillserpenyőben minden oldalról előpirítjuk a combokat, majd sütőbe betéve kisütjük őket.
Az újhagymás reteksalátáért kattints a linkre!
A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »
Korhatár: 12 év
2016. március 17. 9:25