május 30.
Janka, Zsanett

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SZTÁRBAN SZTÁR
Te kiket látnál szívesen a Sztárban sztár színpadán?
Óriási érdeklődés fogadta a Sztárban sztár harmadik szériájának bejelentését, és azonnal beindultak a találgatások: vajon kik lesznek a népszerű show következő évadának szereplői? A TV2 nézői most egy Facebook applikáció segítségével összeállíthatják, mely sztárokat látnák szívesen a show-ban.

Óriási sikerrel és kiemelkedő nézettségi eredményekkel futott a Sztárban sztár, a showműsor hétről hétre nézők millióit szögezte a képernyők elé. Az ország házibulija 2015-ben is folytatódik, jön a Sztárban sztár harmadik szériája! Abba, hogy kik legyenek a show új szereplői, most a nézők is beleszólhatnak. Akik szeretnék kedvencüket a Sztárban sztár színpadán zenei legendák bőrébe bújva látni hétről hétre, egy Facebook applikáció segítségével jelölhetnek. A közösségi oldalon tizenkét nevet adhatnak meg az érdeklődők, ha úgy érzik, szeretett előadóiknak ott a helye a Sztárban sztár színpadán.

Az applikáció már él a Facebookon, a https://www.facebook.com/tv2hun/app_838751949502991 linken elérhető.

Fontos kritérium, hogy csak olyan énekesek nevét várják, akik még nem szerepeltek a TV2 nagy sikerű műsorában, hogy a következő szériában is tizenkét vadonatúj előadó szórakoztathasson elképesztő külső és hangi átalakulásaival!

Korhatár: 12 év

2014. november 11. 10:21
KÖZÖSSÉG