szeptember 28.
Vencel

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SZTÁRBAN SZTÁR
Újra Sztárban sztár a TV2-n!
Hatalmas siker volt a Sztárban sztár második évada, az ország házibulija kiemelkedő sikerrel zárt, nem is lehet kérdés: jön a folytatás! 2015-ben a TV2 ismét műsorra tűzi Magyarország legnépszerűbb szórakoztató műsorát.

Óriási sikerrel és kiemelkedő nézettségi eredményekkel futott a Sztárban sztár, a showműsor hétről hétre nézők millióit szögezte a képernyők elé. A Sztárban sztár idei győztese Pál Dénes lett, a második széria döntője pedig az összes fontos célcsoportban a heti toplisták élén végzett, maga mögé utasítva minden más, jelenleg futó szórakoztató műsort. A műsor népszerűsége töretlen volt nyolc héten keresztül, szeptember 7-i indulása óta összesen 6,5 millió néző volt kíváncsi a különleges produkciókra.

A nézőknek nem kell sokáig nélkülözniük kedvenc műsorukat, hiszen itt a folytatás: 2015-ben újabb hazai hírességek bújhatnak majd zenei legendák bőrébe, a következő évben a TV2 újra műsorra tűzi óriási népszerűségnek örvendő műsorát. A Sztárban sztár készítői ígérik: a következő évad is hasonlóan színes és izgalmas produkciókkal, és elképesztő átalakulásokkal, az előző szériák magas színvonalán szórakoztatja majd a rajongókat.

Sztárban sztár – 2015-ben is a TV2-n!

Korhatár: 12 év

2014. október 30. 9:20
KÖZÖSSÉG