Könnyű álom fantázianévre hallgat az alábbi vegetáriánus földségfasírt, ami percek alatt elkészíthető és egészséges vacsora alternatíva!
Bezselics Ildikó gasztronómiai szakíró megmutatta, hogyan készít quinoa salátát, valamint babból fehér csokis szuflét. Ideális választás vegetáriánusoknak, hiszen remek húspótló alapanyagokból készül a finom fogás.
Kovács Zoltán vegán séf hihetetlen trükkökkel pótolta a húst a bolognaiból. Hogy milyen hozzávalókkal helyettesítette a még így is laktató ételt, a videóból kiderül!
Kovács Zoltán vegán séf különleges padlizsános pirított sushija telitalálat a nyári estékhez!
Gyönyörű, egészséges, nagyon izgalmas és sokféle – ez a Buddha-tál, ami eredetileg egy vegán találmány, de egyre többen kezdik elirigyelni a trendi fogást, és ma már vega és húsos verziói is vannak.
Nem csak karácsonykor érdemes gyümölcskenyeret készíteni: Az alábbi recept tökéletes nyári desszertként szolgálhat akár fagylalttal tálalva is!
2020. augusztus 15. 8:00