Marton Adri finomabbnál finomabb ételekkel kényezteti rajongóit, azonban mindig figyel arra, hogy a magyar nemzeti konyhához hű maradjon. A kánikulát figyelembe véve egy egyszerű, de nagyszerű strandételt bújtatott modern köntösbe, aminek már a látványától megéhezünk.
Adri egy sós főtt kukoricát és egy mézédes dinnyét választott a forró napra és rajongói legnagyobb örömére meg is osztotta a tökéletesen roppanós főtt kukorica receptjét, amiről kiemelte: A vaj adja mindannyiunk kedvencének krémességét!
Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen. Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik! Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala
2020. július 21. 15:45