Marton Adrien pontosan tudja mire vágynak a követői, így a vegán fogások mellett a húsimádok kedvencei is helyet kapnak. A gyönyörű Adri, most egy minden eddiginél könnyedebb, húsos ételt készített el és a tőle megszokott színvonalon tálalta is azt. A sült csirkeszárnyakat cseresznyés chutney-val fűszerezte meg, aminek már a látványától is megéhezünk.
Imádjuk az édes és a sós ízek fúzióját, így nem kérdés: Ez a nyárias fogás biztosan bekerül a kedvenceik közé!
Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen.
A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik! Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala
2020. június 25. 16:41