Egyre elterjedtebbek a minden mentes édességek, köszönhetően annak, hogy az ételallergiások és a diétázók is nyugodt szívvel fogyaszthatják ezeket a finomságokat. Virágh Barbara táplálkozási tanácsadó megmutatta, hogyan készíthetünk bonbont házilag, amit akár a vasárnapi ebéd után is tálalhatunk.
Kovács Zoltán vegán ség hihetetlen trükkökkel pótolta a húst a bolognaiból. Hogy milyen hozzávalókkal helyettesítette a még így is laktató ételt, a videóból kiderül!
Csorba Ágnes megmutatta a vegán epres panna cottájának titkát, melyet akár a diétázók is fogyaszthatnak.
Nem elég, hogy rendkívül egészséges és ízletes, még gyorsan el is készíthető a vegán flódni!
Manapság nagyon sokan allergiások a tejfehérjére és a tejcukorra. Éppen ezért a tejtermékeket, amik szinte a mindennapi étkezéseknek része, érdemes helyettesíteni. Sütő Iza nagyon krémes, zsírszegény tejföl elkészítését mutatta b,e illetve vegán sajt recepteket is megoszt az alábbi videóban!
Sütő Iza gasztroblogger az eredeti olasz húsgolyó receptjét vegán módon készítette el. Kíváncsi vagy, hogy milyen egészséges, fehérjében gazdag hozzávalókkal helyettesítette a tésztát és a húst? Akkor derítsd ki a videóból!
2020. június 21. 12:00