Marton Adri felfedte a titkot: Íme az idei tavasz legegészségesebb és legfrissítőbb finomsága, ami nem más, mint a gyömbéres-rebarbarás krémleves. Az elsőre talán túlságosan is extrémnek tűnő különlegesség nem csak vitaminban, hanem ízvilágában is igen gazdag, így képtelenség nemet mondani az elkészítésére. Szerencsére nem is kell, hiszen a bájos Adri a gasztronómia szerelmeseire is gondolt és a gusztusos ételfotók mellé a receptet is csatolta. A konyhatündérnek kivételes tehetsége van a ritkaságok megvalósításában, így egyáltalán nem meglepő, hogy már a gyömbéres-rebarbarás csoda látványától összefut a nyál a szánkban: Imádjuk!
Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen. Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala
2020. május 20. 16:20