A konyhatündér Marton Adri elképesztő finomságokkal árasztja el közösségi oldalát: Az elmúlt időszakban láthattunk már tőle édes pohárkrémet, ellenálhatatlan császármorzsát, most pedig egy habkönnyű túrógombóccal nyűgözte le követőit. Adri ráadásul arra is figyelt, hogy az ínycsiklandó receptet kicsit egészségesebbé tegye: Cukor helyett xilitet, búzaliszt helyett pedig tönkölytisztet használd a gombócok elkészítésekor. Adri túrós desszertjével biztos nem szedünk fel nem kívánt plusz kilókat a karantén ideje alatt!
Egyre fontosabb szempont a shoppingolások közben, hogy a bevásárlóközpontokban is legyenek olyan éttermek, amelynek ételei nem csak finomak, hanem minőségi alapanyagokból is készülnek. Wolf András és Marton Adrienn végigszemlézték az egyik budapesti pláza kínálatát, és elmondták, számukra mit jelent itt egy-egy étkezés.
Előnézeti kép forrása: Marton Adri Instagram oldala
2020. március 28. 8:00