május 13.
Szervác, Imola

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
CELEBSZEMLE
Farsangi fánk máshogy: Lesd el Marton Adri fantasztikus receptjét
Tanulj a legcsinosabb konyhatündértől és nyűgözd le családodat egy igazán ínycsiklandozó desszerttel!

Ha február, akkor nem is juthatna más édesség az eszünkbe, mint a hónap ikonikus desszertje, a fánk. Van, aki a szalagos fánkot részesíti előnyben és van, aki az amerikai lyukas közepűre esküszik. Külön előnye a sokféle lehetséges elkészítési módja, valamint az egyedi töltelék kiválasztása. A gyönyörű konyhatündér, Marton Adri házi mogyorókrémmel készíti, aminek receptjét meg is osztotta követőivel.

"Házi mogyorókérm készítés és fotózás. Ti mihez szoktatok mogyorókérmet enni? Kezdem én: Mogyorókrémmel töltött fánk!" - osztotta meg követőivel Adri.

Recept:

HOZZÁVALÓK

  • 220 g török mogyoró
  • 1 ek. szőlőmagolaj
  • 1 ek. porcukor
  • 1 ek. kakaópor
  • 150 g tejcsokoládé
  • 300 g csokoládé
  • csipet só

ELKÉSZÍTÉS

1. A sütőben 10 perc alatt, 180 fokon megsütjük a mogyorót. Ledörzsöljük a héját.

2. Gőz felett felolvasztjuk a csokoládékat. Egy aprító gépbe tesszük a mogyorókat, majd hozzáadjuk az olvasztott csokoládét.

3. Adunk még hozzá kakaóport, porcukrot és az olajat. Összeturmixoljuk, és tálalhatjuk is.

2020. február 4. 17:31




KÖZÖSSÉG