Marton Adri már számtalan ízletes finomságot mutatott be közösségi oldalán, legújabb ételének különlegessége azonban csupán csak az egyszerűségében rejlik. A konyhatündér isteni finom borsófőzeléket készített, megbolondítva egy kis tükörtojással, az étel pedig, ha csak fele olyan finom volt, mint a kiposztolt fotó, akkor biztosan szenzációsan finom lehetett!
Nem kérdés hát, hogy a retro kaják is lehetnek ízletesek és finomak, ha jól vannak elkészítve!
Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen. Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik!
Előnézeti kép forrása: Marton Adri Instagram-oldala
2020. január 26. 8:00