Műsoraink / TÖBB MINT TESTŐR
Tudomány, technológia a zsírbontás szolgálatában
Tavasz közeledtével a fogyás sokaknál kulcskérdéssé válik. A különböző fogyókúrás receptek mellett a technológiai fejlődése is bővíti az alternatívákat. 82 fok első hallásra forrónak tűnik, pedig ez ...
Szörpversenyen bírálták a gyümölcsnedűket
Soltvadkerten rendezték meg a II. Nemzeti Szörp és Lekvárversenyt, ahol neves gasztronómiai szakértők kóstolták és bírálták a szörpöket, na meg a lekvárokat. Az ízek mellett a küllem és az összetétel ...
Ránctalanító hatása is van a pihenésnek
Sokan a nagyváros zaja elől a vidéki nyugalomba menekülnek. Pár nap alatt szinte ténylegesen belassul az ember és a környezeti szépségek, a természet segít helyre billenteni a valós értékeket. A ...
Kolbásszal is megtölthető a kürtőskalács
A több száz éves erdélyi édesség reformkorát éli. A nemrégiben megjelent tölcsérforma mellett kialakult a töltött kürtőskalács. Hiszen a tölcsérformába különféle finomságot lehet beletölteni, így ...
Titok az őszülés mögött
Az őszülési folyamat sokesetben egy enzim csökkenése miatt alakul ki. Ha a szervezetben csökken a catalase enzim mennyisége, a fejbőrön jelenlévő hidrogén-peroxid fehérítő hatása fog érvényesülni. ...
Gájer Bálint ásványokkal védi a hangját
Az énekes félti a hangját a vírusoktól, így az influenza szezonban minden szinten odafigyel a torka védelmére. Gájer Bálint egy ásványboltban járt, ahol megtudta, hogy a torokcsakrának kék a színe, ...