Fogyasztás előtt vizet forralunk, beleöntjük egy nagy bögrébe, a bögrébe pedig beleállítunk egy hőálló csészét, és ebbe tesszük be a búzafű kockákat. Folyamatosan kevergetjük, ami azért nagyon fontos, hogy ne melegedjen túl a búzafű olvadás közben, mert akkor a benne lévő vitaminok eltűnnek. Márpedig a rostanyagok, a klorofil, az ásványi anyagok és az enzimek nagyon fontosak a szervezet számára, de ezek a szárított, vagy a nem megfelelően felolvasztott búzafűben nincsenek meg olyan nagy számban.
Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!
Vámos Erika gerincprobléma miatt, kilenc hónap kényszerpihenő után tért vissza a TV2 képernyőjére. Hosszú hónapokig tartott, míg kiderült, mi okozza a fájdalmát. Orvosról-orvosra járt, míg diagnosztizálták: csigolyagyulladása van. Ez a tortúra hívta életre a Több mint TestŐrt, amely segít eligazodni az egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszerek útvesztőjében.
Korhatár: 12 év
2015. október 4. 10:00