Bár ezeknek az ételeknek a nagy része nem túl egészséges, mégis el lehet őket úgy is készíteni, hogy az alapanyagok és a receptek ugyanazok maradnak, mint 100 évvel ezelőtt, az ételek pedig a főzés módjával válnak korszerűbbé és egészségesebbé. Fontos az olaj és a zsír minősége, a megfelelő sütési hőfok, így sokkal tartósabbak, frissebb ízűek lesznek az ételek és több életenergiát adnak a fogyasztójuknak.
Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!
Vámos Erika gerincprobléma miatt, kilenc hónap kényszerpihenő után tért vissza a TV2 képernyőjére. Hosszú hónapokig tartott, míg kiderült, mi okozza a fájdalmát. Orvosról-orvosra járt, míg diagnosztizálták: csigolyagyulladása van. Ez a tortúra hívta életre a Több mint TestŐrt, amely segít eligazodni az egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszerek útvesztőjében.
Korhatár: 12 év
2015. június 14. 9:59