Kevesen tudják, hogy a triglicerid szintet növelő élelmiszerek (pl. fruktóz tartalmú italok) károsítják az idegrendszerünk, míg a spenót, a sóska és a káposzta megvédik azt. A többszörösen telítetlen, egészséges zsírsavak fogyasztásával tovább támogathatjuk idegrendszerünk épségét, ha pedig a rendszeres mozgásra is odafigyelünk, akár az Alzheimer kórt is megelőzhetjük – derül ki Vámos Erika és Varga Gábor beszélgetéséből.
Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!
Vámos Erika gerincprobléma miatt, kilenc hónap kényszerpihenő után tért vissza a TV2 képernyőjére. Hosszú hónapokig tartott, míg kiderült, mi okozza a fájdalmát. Orvosról-orvosra járt, míg diagnosztizálták: csigolyagyulladása van. Ez a tortúra hívta életre a Több mint TestŐrt, amely segít eligazodni az egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszerek útvesztőjében.
Korhatár: 12 év
2014. október 12. 10:32