Műsoraink / STAHL KONYHÁJA
Pisztáciás sárgabarack dzsem
Leggyakrabban sárgabarackból készítenek lekvárt, dzsemet, ez a gyümölcs a kísérletezésre is kiválóan alkalmas. Stahl Judit ezúttal pisztáciával bolondítja meg.
Habos eper habcsókkal
Stahl Judit egy XIX. századi angol eredetű édesség modernizált változatát készíti el.
Miklósa Erika sült pisztrángja
Miklósa Erika saját fejlesztésű receptjét osztotta meg Stahl Judittal. Az opera-énekesnő elárulta, hogy utazásai során fejlesztette ki ezt a receptet, hiszen ilyenkor kevés ideje van főzni. A sült ...
Fűszeres meggydzsem
Ez a dzsem jó példa arra, hogyan lehet a klasszikus meggy dzsemből egészen különleges finomságot varázsolni.
Nyári quinohab
Stahl Judit egy olyan egészséges édességet készített, amelyet talán még azok is szívesen megcsinálnak, akiktől a reformtáplálkozás messze áll.
Nagyonzöld dzsem
Készítsd el te is Stahl Judit szuper-zöld dzsemjét egresből, zöldalmából és egészen pici kiviből.