Műsoraink / STAHL KONYHÁJA
Zöldteában érlelt lazac
A klasszikus gravad lax-nak, azaz a sóban pácolt lazacnak egy ízvariációja ez, melyet igazán izgalmassá a páchoz használt 2 filternyi zöldtea teszi.
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne ...
Citromos lepény málnával
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod.
Nézd meg a Stahl konyhája videóját!
Magyarország kedvenc főzőműsora ...
Kacsamelles kolbászkák körtével és csillagánizzsal
Ezeket az ínyenc kolbászkákat az egész család nyeli, mint kacsa a nokedlit. Az edzettebbek akár már a reggelt is ezzel indíthatják, de elkészíthetitek ebédre, vagy vendégváró falatkáknak is. Egy baj ...
Aszaltparadicsomos kuszkusz csirkével
A gyerekek is segíthetnek a konyhában! Nézd meg milyen ízletes fogást készítettek Stahl Juditék! Nézd meg a Stahl konyhája videóját! Magyarország kedvenc főzőműsora évek óta szórakoztatja és ...
Tésztasaláta tonhallal
Könnyen öszedobható hideg, friss nyári tésztasalátát készített Stahl Judit, menta, tonhal és retek felhasználásával. Nézd meg, készítsd el te is a salátát.
Próbáld ki te is Stahl Judit ...
Joghurtkrém eperchutney-val
A chutney dél-ázsiai eredetű fűszeres szószféleség. Íze széles skálán mozoghat, lehet édes vagy savanyú, csípős, általában zöldségekből vagy gyümölcsökből készítik. Ez az epres desszert nemcsak a ...
Ajváros kosárka
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön...