Műsoraink / STAHL KONYHÁJA
Tea Stahl módra
A hideg téli napokon a tea finom és jóleső, de még izgalmasabbá tehetjük, ha egy kicsit módosítunk a hagyományos összetevőkön. Erre mutatott megoldást Stahl Judit.
Csokifelfújt
Nagyon látványos édesség és semmiféle extra hozzávaló nem szükséges az elkészítéséhez. Gyorsan összerakható finomság, ha körültekintően készítjük és azonnal tálaljuk, akkor baj nem lehet: mert a ...
Garganelli zöldborsóval és sonkával
Lehet, hogy a franciáknak több, mint 300-féle sajtjuk van, de az is biztos, hogy tésztából az olaszoknak legalább ennyi van.
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne szalaszd el a következő ...
Tojás csészében, bögrében
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön...
Tészta zöldfűszeres mártással
Stahl Judit ezúttal egy egyszerű tésztaételt készített, aminek a lényege a zöldséges mártásban rejlik.
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több ...
Zöldteában érlelt lazac
A klasszikus gravad lax-nak, azaz a sóban pácolt lazacnak egy ízvariációja ez, melyet igazán izgalmassá a páchoz használt 2 filternyi zöldtea teszi.
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne ...
Citromos lepény málnával
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod.
Nézd meg a Stahl konyhája videóját!
Magyarország kedvenc ...
Kacsamelles kolbászkák
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön...