Műsoraink / STAHL KONYHÁJA
Bay Éva szilvás finomságai
Ezúttal Bay Éva szorgoskodott Stahl Judit konyhájában - aprócska szilvás táskákat és szilvás galette-et készített.
Krémes spenót sonkával és tojással
Variáció a spenót tükörtojással kombinációra, de a tejszín és a parmezán révén jóval ízesebb étel. Ezt a fogást még azok is szeretni szokták, akik nincsenek oda a spenótért.
Kakaós skót vajas keksz
Ha a világban vajaskeksz-versenyt rendeznének, akkor a dánok és a skótok fej-fej mellett haladnának, hiszen mind a két országban isteni kekszeket lehet enni és kitűnő minőségű vaj van... De a skótok ...
Brassói á la Risztov
Risztov Éva nem főz sokszor, de ha mégis, az a lényeg, hogy gyorsan, egyszerűen készíthessen finomat. Amikor életének olyan időszakában van, hogy nem úszik, hanem pihen, akkor szívesen készít ...
Gyömbéres csiga
Ha létezik olyan kategória, hogy ˝konyhai parfüm˝, tehát a főzés és sütés közben keletkező illatok világa, akkor a kelt tészta a nyerő, főleg akkor, ha valamiféle töltött csiga lesz belőle, hiszen a ...