Otthon úgy hívjuk ezt a kekszet, hogy „instant karácsony”. Valahányszor elkészítem, a konyhát télies, ünnepi illat járja át. A tésztába pici borsot is szórok, ami itthon szokatlan ugyan, ám a német és skandináv területeken teljesen bevett szokás a karácsonyi kekszek készítésénél, mert csekély mennyiségben jól kihozza a többi fűszer aromáját.
Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod.
Nézd meg a Stahl konyhája videóját!
Magyarország kedvenc főzőműsora évek óta szórakoztatja és inspirálja a főzni-enni szerető nézőit. A közvetlen hangulatú, praktikus szemléletű műsorban ráadásul a nézők nem csupán ízletes ételek és finom sütemények elkészítéséhez kapnak ötleteket... Műsorvezető: Stahl Judit
Korhatár: 12 év
2013. június 7. 12:34