|
MÉG TÖBB ÍZES ÉLET
|
Hozzávalók
fenyőmag
kecskesajt
kétféle saláta
màlna
fügelekvár
olívaolaj
só
Elkészítés
1. Száraz serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagot.
2. Egy tálban keverjük össze a fügelekvárt, a fehérborecetet, egy csipet sót és egy kevés olivaolajat.
3. A salátákat és a kecskesajtot feldaraboljuk, a málnát megmossuk.
4. Tálalásnál az olajos dresszing kerül alulra, rá a salátalevelek, majd a málna, végezetül rászórjuk a pirított fenyőmagokat.
Forrás: Ízes élet
A műsorról: Az Ízes élet nem egy klasszikus főzőműsor, sokkal inkább egy életforma a konyhában. Bizonyára nem véletlen, hogy az étel és az élet szavak betűi ugyanazok. Az Ízes élet házigazdája, Pataky Péter, Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf élvezi az életet és az ételeket is. Az élményt pedig szereti megosztani másokkal, így az Ízes élet nézői biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak újabb receptekkel lesznek gazdagabbak, hanem kedvet kapnak a kísérletezéshez, akár egy-egy klasszikus étel újragondolásához is.
Korhatár: 12 év
2016. szeptember 2. 9:18