október 2.
Petra

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS

Baukó Évát megizzasztotta Lázár a konyhában
Szobabiciklin kellett tekernie habverés közben Baukó Évának, ám közben még a sütőt is le kellett volna kapcsolnia...






Műsoraink / HAL A TORTÁN

Elképesztő felvétel - Saját macskája támadt rá Debreczeni Zitára

Hat éve él együtt  macskájával, mégis fél tőle - úgy tűnik, nem alaptalanul... Nézd meg a Hal a tortán extra videóját!   A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, ...

Sági Szilárd tanácsa: Könnyű zöldségköret

A gasztrokibic ezúttal azoknak ad tippet, akik szeretik a halat, vagy a natúr csirkemellet. Szilárd elárulta, hogyan készíthetünk a húsokhoz könnyű zöldségköretet…


Amikor Junior először vette kezébe kisfiát…

Az énekes és a rokonok izgatottan vártak a kórházban a „csodára”, ahogy Junior fogalmaz, azaz a kisfia megszületésére. Az énekes édesanyja boldogan újságolta, hogy hallotta felsírni a csecsemőt, majd ...

Sági Szilárd tanácsa: Egy különleges paradicsom titka…

A gasztrokibic ezúttal egy különleges paradicsom titkába avat be. A kumato paradicsomot a svájciak nemesítették ki a vad és a házi paradicsomból. A legjobb benne, hogy az érési folyamat szinte minden ...

Sági Szilárd tanácsa: A rizottó borban születik, és borban hal meg…

Sokan ismerik a rizottót, ám kevesen tudják igazán jól megcsinálni. Pedig a titok Szilárd szerint nagyon egyszerű: borral kell elkészíteni, és borral kell fogyasztani is…

Sági Szilárd tanácsa: A lista után menjünk, ne a hasunk után

Sok celeb használ bevásárló listát a Hal a tortán-ban is, ami Szilárd szerint nagyon hasznos. A gasztrokibic is azt tanácsolja, vásárláskor inkább az után menjünk, mint a hasunk után…

Sági Szilárd tanácsa: hogyan mérjük le a cukrot?

Mivel Gáspár Lacinak meggyűlt a baja a cukor kimérésével, Sági Szilárd ehhez adott egy hasznos tippet: ha két decis poharat megtöltünk cukorral, az pont 20 deka lesz, ha liszttel az 15…

Sági Szilárd tanácsa: ha meggyűlik a bajunk a fenyőmaggal…

Pesto készítésnél a legtöbbször a fenyőmaggal gyűlik meg a bajunk, ugyanis azt nem feltétlen tartunk otthon, és nem mindig könnyű beszerezni. Sági Szilárd tippje szerint ez az alapanyag kiválóan ...


KÖZÖSSÉG