Előétel: Kecskesajtos céklakockák
Hozzávalók: 4 db cékla, 15 dkg kecskesajt, ízlés szerinti só, bors, vörösborecet., durvára vágott tárkony
Elkészítés: A 4 db céklát egy ki sóval és borssal beszórjuk és alufóliába csavarjuk, majd előmelegített sütőben 2 óráig sütjük amíg meg nem puhul. Ezután megpucoljuk, kockákra vágjuk, tovább sózzuk, borsozzuk és megszórjuk tárkonnyal. Kockára vágott kecskesajttal tálaljuk.
Leves: Brokkoli krémleves
Hozzávalók: 0,5 kg brokkoli, 2 evőkanál ételízesítő, 1,5 krémsajt
Elkészítés: A feldarabolt brokkolit feltesszük főni egy edénybe, megízesítjük ízlés szerint és felöntjük vízzel, hogy ellepje. Addig főzzük amíg a brokkoli meg nem puhul, majd leturmixoljuk és 1,5 krémsajttal összekeverjük. Ezt egy addig főzzük, hogy rottyanjon egyet és máris kész.
Főétel: Sonkába tekert szűzérme, alma és padlizsán ágyon rizzsel
Hozzávalók: 4 db szűzérme, 1 kg alma, 2 db padlizsán, 1 csomag friss zsálya, só, bors tetszés szerint, 15-20 dkg serrano sonka, foghagyma
Elkészítés: Az ujjnyi vastagságra felszeletelt szűzérmét olivaolajba és a fűszerekben jól bepácoljuk és pár órát állni hagyjuk. Miután állt beletekerjük a sonkába és egy kivajazott tepsibe tesszük amibe már beleszeltük a karikákra vágott almát és padlizsánt. Ezt kb. 30 percig előmelegített sütőben sütjük.
Desszert: Amerikai almáspite
Hozzávalók a tésztához: 35 dkg liszt, 18 dkg vaj, 12 dkg cukor, csipet só, 5-6 evőkanál hideg víz
Hozzávalók a töltelékhez: 1 kg alma, 2 kv kanál fahéj, fél kv kanál őrölt gyömbér, 3 evőkanál cukor, egy csipet frissen őrölt szerecsendió
Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrjuk, majd kettészedjük és a hűtőben állni hagyjuk, amíg a töltelék el nem készül.
A töltelék: megpucolt és kimagozott almákat vékony szeletekre vágjuk és a fűszerekkel és egy kis vízzel összefőzzük, majd hűlni hagyjuk.
A 2 tésztát egyenként kinyújtjuk, az egyiket formába rakjuk és megkenjük a töltelékkel, a másik tésztát pedig szintén kinyújtva a tetejére rakjuk. Ezt kb 55-60 percig előmelegített sütőben 180 fokon sütjük.