Előétel: Cékla krémleves
Hozzávalók: 1 kg cékla, kiskanál őrölt kömény, 1-2 friss torma, só, bors ízlés szerint, 30 dkg hagyma, 0,5 l tejszín
Elkészítés: Mindezt összefőzzük, leturmixoljuk, majd sűrítésképp reszelt tormát, krutont, főtt cékla darabokat rakunk bele. Egy kiskanálnyi ecettel savanyítjuk.
Főétel: Rakott kel
Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 6 db tojás, 2 zacskó rizs, pirított zsemlemorzsa, 1 doboz tejföl, vaj, 25 dkg sajt, só, bors, pirospaprika, ételízesítő tetszés szerint
Elkészítés: Felrakjuk főni a felvágott keldarabokat kb 15 percig. Miután megfőtt, egy kivajazott tepsibe egymásra rétegelve feltesszük a kelt, a rizst, a tojást, a morzsát, a fűszerezett tejfölt, a sajtot, és ezt addig ismételjük, amíg az edény engedi. Majd a végén felrakjuk az utolsó réteg káposztát, és leöntjük tejföllel. 20 percig előmelegített sütőben sütjük, majd ráreszeljük a sajtot a tetejére, és azt 10 percig pirítjuk.
Desszert: Somlói galuska
6 db tojást kettéválasztunk, 25 dkg cukrot a sárgájába teszünk, 6 evőkanál vizet fokozatosan a masszához keverünk, 1 zacskó sütőport, 20 dkg lisztet a felvert tojássárga masszába keverünk. A felvert fehérjét hozzáadjuk a masszához, amit 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütünk.
A krém hozzávalói: 2 zacskó vanília puding, 1 vanília rúd, 2 tábla étcsokoládé, 1 l tej, 20 dkg kakaópor, 5 dkg teavaj, 2 dl rum, 1 zacskó cukrozott darált dió
Két zacskó vanília pudingot főzünk 1 liter tejben és egy vaníliarúddal, ez lesz a vanília krém.
Csokikrém: 2 tábla étcsokit gőzön felolvasztunk, és egy másik edényben vajjal felolvasztott kakaóporral összekeverjük. Egy pohár rumban felolvasztunk 2 marék mazsolát. A krémeket ráöntjük a feldarabolt tésztára a mazsolával és a cukrozott darált dióval együtt.