Előétel: frissen sütött tökmagos kenyér, szőlős, mogyorós kenyér, antipasti mandulával töltött olívabogyó, fetával töltött paprika, serrano sonka, kacsamáj pástétom
Leves: Újévi lencsekrémleves chorizoval (spanyol kolbásszal)
Hozzávalók: 30 dkg lencse, babérlevél, 1-2 liter húsleves alaplé, 2-3 sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 2 kanál cream fresh, ízlés szerint só, bors, mustár
Elkészítés: A lencsét kuktában 8 percig főzzük, közben 4-5 babérlevelet beleteszünk. Amíg a leves fő, megdinszteljük a hagymát és a sárgarépát. Miután megfőtt a lencse, összeturmixoljuk a fűszerekkel és a mustárral. Majd hozzáadagoljuk a lencséhez a hagymás sárgarépát is. A turmixszal összehígítjuk, hogy krémes állagot kapjunk, majd 2 kanál cream fresh-t hozzáadunk, hogy tejszínes legyen. Amikor kész van, akkor hozzáadjuk a szeletekre vágott kolbászt.
Főétel:
Vega: Pasta a la morma
Hozzávalók: 2 fej padlizsán, 1 doboz olasz tészta, penne, 0,5 liter bazsalikomos paradicsom sűrítmény, 20 dkg mozzarella, ízlés szerint fehérbors, chili, só
Elkészítés: A kockákra vágott padlizsánt forró olajban kisütjük, és közben elkészítjük a paradicsomos szószt. Megdinszteljük a hagymát, és hozzáadjuk a 0,5 liter paradicsomot. Mikor a padlizsán megsült, lecsöpögtetjük, és hozzákeverjük a paradicsomhoz. 1 doboz pennét kifőzünk, és összekeverjük a szósszal. A végén a kockára vágott mozzarellát a tésztára rakjuk.
Húsos főétel: Tejszínes borjú szoté zöldséggel és gnocchival
Hozzávalók: 30 dkg gnocchi, 6 szelet borjúszűz, 1 db főzőtejszín, 1 db vöröshagyma, 2 db sárgarépa, 1 fej brokkoli, 3 csokor petrezselyem, só, bors
Elkészítés: Megdinszteljük a hagymát, a csíkokra vágott borjút forró olajban 3 percig kérgesre sütjük. A megsült húshoz a tejszínt, a fűszereket hozzáadjuk. Közben feltesszük a brokkolit és a sárgarépát főni, és a gnocchit is természetesen külön vízben. Amint a zöldségek megfőttek, hozzáadjuk a húshoz, majd a gnocchival is összekeverünk mindent. A végén petrezselyemmel díszítjük.
Desszert: Panna cotta
Hozzávalók: 1 doboz félkész panna cotta, 1 üveg epres gyümölcsszósz, 5-6 db friss eper
Elkészítés: A félkész krémet 70 fokon 3-4 percig csomómentesre melegítjük, majd kis pohárkákba öntjük. 6-7 órán át hűlni hagyjuk, majd a tálalásnál eperrel és a gyümölcsszósszal díszítjük.