október 2.
Petra

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
HAL A TORTÁN
Schobert Norbi fitnesz menüje
schobertnorbi_receptElőétel: Padlizsánkrém pirítóssal, zöldségekkel Hozzávalók: padlizsánpüré 0.25 kg, vöröshagyma 0,05 kg, majonéz 0,05 kg, tejföl 0,05 kg, só 0,03 kg, fokhagyma ízlés szerint, őrölt fekete bors ízlés szerint, toast kenyér, lila hagyma, tv paprika, paradicsom, uborka Főétel: Sertés szűzpecsenye rozmaringos vajban érlelve, libamájjal, parajos pirított tésztával Hozzávalók: sertésszűz 0,75 kg, libamáj 0,3 kg, vaj 0,05 kg, rozmaring, só, borskeverék, őrölt kömény, calvados 0,05 l, őrölt borsikafű, fokhagyma 0,01 kg, paraj kocka 0,2 kg, tészta 0,5 kg, szegfűgomba 0,15 kg, díszítéshez madársaláta, póréhagyma csíra Elkészítés: Vákuum alatt van a hús, ami 63 fokon készül. A libamáj serpenyőben sül, almapálinkával, borsikafűvel. Tésztát vajon pirítjuk.

Korhatár: 12 év

2010. január 15. 15:15




KÖZÖSSÉG