Előétel: Padlizsánkrém pirítóssal, zöldségekkel
Hozzávalók: padlizsánpüré 0.25 kg, vöröshagyma 0,05 kg, majonéz 0,05 kg, tejföl 0,05 kg, só 0,03 kg, fokhagyma ízlés szerint, őrölt fekete bors ízlés szerint, toast kenyér, lila hagyma, tv paprika, paradicsom, uborka
Főétel: Sertés szűzpecsenye rozmaringos vajban érlelve, libamájjal, parajos pirított tésztával
Hozzávalók: sertésszűz 0,75 kg, libamáj 0,3 kg, vaj 0,05 kg, rozmaring, só, borskeverék, őrölt kömény, calvados 0,05 l, őrölt borsikafű, fokhagyma 0,01 kg, paraj kocka 0,2 kg, tészta 0,5 kg, szegfűgomba 0,15 kg, díszítéshez madársaláta, póréhagyma csíra
Elkészítés: Vákuum alatt van a hús, ami 63 fokon készül. A libamáj serpenyőben sül, almapálinkával, borsikafűvel. Tésztát vajon pirítjuk.