Előétel: Csirkebecsinált leves
Hozzávalók: 40 dkg csirkemell kockára vágva, 1 vöröshagyma apróra vágva, 2 db fehér répa, 4 db sárga répa, kb. 3 liter vízzel felöntve, 15 dkg cukorborsó, 15 dkg kelbimbó, petrezselyem, só, egész bors, fokhagyma
Elkészítés: Hagymát olajon pároljuk, sót teszünk rá. Répákat felkockázva bele, majd a csirkemell, párolás, vízzel felöntjük. Borsó, kelbimbó, petrezselyem, só, egész bors. 1 órát főzzük.
Főétel:
1.5 kg csirkemell pácolva tejben és fűszerkeverékkel (eredetileg 10 órát hagyjuk állni) ki kell klopfolni, natúran kisütni.
Köret: 3 db párolt édesburgonya és 3 db sárgarépa. Fontos, hogy az édesburgonyát víz fölött pároljuk, ne ízesítsük, csak utólag. Tejszínnel és nádcukorral turmixoljuk pépesre.
Cukkini olaszosan:
Hozzávalók: 2 db cukkini, 15 dkg parmezán, só, 2-3 ek liszt
Elkészítés: Felkarikázzuk, és a lisztben megforgatva forró olajban kisütjük.
Töltött pisztráng:
Hozzávalók: 3-4 db pisztráng, 4 db édeskömény felkockázva, 5 paradicsom, 3 vöröshagyma
Elkészítés: Minden felkockázva, összekeverve, hozzáadunk citromlét, sót, borsot. Serpenyőben megfonnyasztani, majd a halba tölteni. A halat fólia alatt 10 percig pároljuk tepsiben 160 fokon, majd fólia nélkül készre sütjük.
Desszert: Torta
Piskóta: 11 tojás, 11 ek. cukor, 11 ek. liszt. Tojást szétválasztjuk, habbá verjük a fehérjét, a sárgát a cukorral. Tortaforma, kisütjük.
Töltelék: 25 dkg túrót összekeverünk előre elkészített vanília pudinggal. 1 liter tejszínt habbá verünk, a felét a túróhoz és pudinghoz adjuk. A piskótát 3 felé vágjuk, és megtöltjük a krémmel. Fagyasztott gyümölcsöket teszünk a töltelékre, külsejét a maradék tejszínhabbal bekenjük.