október 2.
Petra

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
HAL A TORTÁN
Árpa Attila vacsorája
arpaattila_receptElőétel: Bruschetta, ruccola saláta, kacsamáj Hozzávalók: 4 paradicsom, 5 gerezd fokhagyma, olívaolaj, friss bazsalikom, só, bors, baguette Ruccola saláta: 2 mozzarella, ruccola levelek, madár saláta és egy kevés vegyes keverék is a színe miatt, 1 paradicsom, szarvasgomba olaj, sűrű balzsamecet, 1 db burgonyaszirom morzsolva a tetejére, mentalevelek, bazsalikom, rózsabors, fekete bors, fél Lime leve, olívaolaj 2 db kacsamáj: tejben pácolt fokhagymával, megsütve Sertés szűzérme fehérborban, fokhagymában pácolva 4 napig, olajon kisütve. Hagymalekvárral: vöröshagyma, ribizli lekvár, fehér bor. Főétel: Szűzérme különleges pácban, csípős, édes és sós chilivel, olajban Hozzávalók: Rizs, citromfüves barna cukros massza fűszerezéssel, kesudióval, sáfránnyal, mogyoróolaj Cukkinis, padlizsános, avokádós köret: 1 cukkini, 1 padlizsán, 3 avokádó, 1 vöröshagyma Kurkuma és só, fehérbors, fehérbor (kevés) + 1 fűszer távol-keleti édes fűszer. Mindez mogyoróolajon sütve. Desszert: Mese szeletek Hozzávalók: 4 alma, karamell krém, mandula reszelék, madártej fagyi, vanília öntet amaretto, fahéj, gyömbér Elkészítés: Az almát karikára vágva, meghámozva sütőpapírra tesszük, megkenjük karamell krémmel, mandulát szórunk rá, fahéjat, gyömbért, ezt 25 perc alatt megsütjük, majd a közepére madártej fagyit teszünk, és vanília öntetet, amarettoval locsoljuk kicsit.

Korhatár: 12 év

2010. január 15. 15:15




KÖZÖSSÉG