Előétel: Burgonya krémleves
Hozzávalók: 3 dl tejszín, kevés tej, 0.5 kg burgonya, 1 egész zeller, 2 babérlevél, 1 vöröshagyma, 2-3 dl tejföl
Elkészítés: Burgonyát, zellert és a hagymát megfőzzük, sózzuk, borsozzuk, majd, ha megfőtt 90 %-ban, turmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt, tejet és tejfölt. A tetejére pirított bacont teszünk.
Főétel: Tejszínes csirkemell
Hozzávalók: 1 kg csirkemell, 3 tojás, 70 dkg sajt, majdnem 1 liter tejszín, annyi kell, hogy ellepje a csirkét a tepsiben.
Elkészítés: A csirkemellet megforgatjuk lisztben és tojásban, a tepsit kivajazzuk, és a húst belerakjuk, sajtot teszünk a tetejére, és kevés sót teszünk rá utólag, majd rétegezzük, ismételjük ezeket, amíg a tepsi megtelik. A végén a sajtréteg van, és ekkor öntjük rá az egész tejfölt. Másfél órát sütjük fólia alatt, majd megpirítjuk.
Narancsos rizs: főtt rizsbe narancsokat szeletelünk.
Káposztasaláta: házi majonézt készítünk - 1 tojássárgája, mustár (2kk.), porcukor (2 kk.) só, fehérbors ízlés szerint, majonéz 1 ek., tejföl 3 dl
Lila és fehér káposztából fél fej, ezt lereszeljük, 1 kígyóuborkát, 1-1 kaliforniai paprikát (színes legyen) apóra vágunk. 2 répát lereszelünk, és kevés retekcsírát teszünk, összekeverjük, és a majonézt rátesszük.
Desszert: Máglyarakás
2 almát vajon és porcukron karamellizálunk, fahéjjal megszórjuk. 1 kalácsot vastag szeletekre vágjuk, 3 tojássárgába vaníliáscukrot, fahéjat és tejet teszünk, és ebbe megforgatjuk a kalácsot, kivajazott tálba fektetjük, és rétegezzük a diót, baracklekvárt és az almát, amíg a tál megtelik. A tetejére a tojásfehérjét habbá verjük, lekvárt keverünk bele, és így kenjük rá. Sütőben 3 percig sütjük.