Előétel: Mozzarella caprese
Mozzarella karikára szeletelve (3 db) és hozzá paradicsom karikára szeletelve, rétegezve és sóval, parmezánnal ízesítve. A tetejére bazsalikomot szeletelünk.
Sárgadinnye szeletek sonkával.
Főétel: Lasagne
Lasagne tészta, amit 5 percig forró vízben áztatunk, hogy puhább legyen.
A szószhoz: 1 vöröshagyma, 3-6 gerezd fokhagyma, fél kg marhahús darálva, fél kg sütni való kolbász, só, bors, oregano, bazsalikom, csípős paprika, parmezán ízlés szerint, 2 paradicsom püré, 2 konzerv hámozott paradicsom, 1 üveg ricottás paradicsom szósz
Ricottás réteghez:
Friss petrezselyem 2 csokor, friss bazsalikom 4 levél, 3 pohár ricotta, szerecsendió, parmezán, fokhagyma, só, 1 tojás
Ezeket az összetevőket rétegezzük. A tetejére reszelt sajtot teszünk. 25 percig fólia alatt, majd 25 percig fólia nélkül sütjük 180 fokon.
Desszert:
Sajtokat kockára vágunk, szőlővel tálaljuk.
Málna, eper és joghurt sorbetet dobozból tányérra teszünk, és tálaljuk.