HAL A TORTÁN
Szőke András igazi lakomája
Húsleves
Hozzávalók: 1 tyúk, 5 db sárgarépa, 1 zeller gumó, 3 fehérrépa, 1 vöröshagyma, 1 karalábé, 2 kelkáposzta levél, víz, só, bors, szerecsendió
Főétel: Vaddisznó pörkölt
Hozzávalók: 5 kg vaddisznó hús, 2.5 kg hagyma, 2 dl sör, 1 téli körte, 1 füstölt csülök, víz, só, bors
Diszkosz:
Hozzávalók: 1 padlizsán, 1 retek, 1 körte, 2 paprika, 4 szelet füstölt csülök, 2 paradicsom, 3 kelkáposzta levél, 5 db gomba
Páclé: sör, só, bors
Dödölle
Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 25 dkg liszt, 2 fej vöröshagyma, olajon megpirítva
Korhatár: 12 év
2010. február 12. 15:15