október 2.
Petra

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
HAL A TORTÁN
Ihos József vad ételei
ihos_jozsefElőétel: Fácánleves Hozzávalók: 1 fácán, 3-4 szál sárgarépa, 3-4 szál fehérrépa, fél zeller, fél káposzta, fél karalábé, 1 burgonya, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 fej hagyma, 2 fej fokhagyma, petrezselyemzöld, babérlevél, feketebors, só, sáfrány, kakukkfű, szegfűszeg, kis gyömbér Főétel: Tűzdelt őzgerinc Hozzávalók: 1 őzgerinc,    szalonna, tetszés szerint fokhagyma, bors, só, kakukkfű, borókabogyó, szegfűbors, babérlevél, rozmaring, 3-4 sárgarépa, 3-4 fehérrépa, 1 alma, tetszés szerint fehérbor Köret: Rozmaringos, zöldséges főtt-sült burgonya Hozzávalók: 1 kg burgonya, 4-5 sárgarépa, 4-5 fehérrépa, só, olaj, rozmaring, bors, kömény Mártás: Áfonyás vadas mártás Hozzávalók: pecsenye leve, 4-5 répa, 2-3 alma, áfonyalekvár, tejszín, só, bors Desszert: Diós habcsók Hozzávalók: 5 tojás szétválasztva, 20 dkg cukor, 10 kanál víz, 30 dkg darált dió 14 dkg mandula

Korhatár: 12 év

2010. február 12. 16:16




KÖZÖSSÉG