HAL A TORTÁN
Soma energikus menüje
Előétel: Csirke raguleves
Hozzávalók: 2 csirkefarhát, 4 csirkeszárny, 1 csirkenyak, 2 csirkemell, 1 egész karfiol, 4 db répa, 25 dkg zöldborsó, 3 fehérrépa, 2 vöröshagyma, 3 dl tejszín, petrezselyem, 3 ek. liszt, cukor, só, bors
Főétel: Vadóc marha
Hozzávalók: 2 kg marha lábszár, 2 kg hagyma, 1 fej fokhagyma, 5 darab répa, 2 dl vörösbor, 2 csipet majoránna, 1 csipet tárkony, 5 evőkanál mustár, 1 csapott evőkanál cukor, só
Köret: főtt szarvacska tészta
Brokkolis és hagymás krokett: 2 kg főtt krumpli, 3 fej vöröshagyma, 1 nagy brokkoli, libazsír
Töltött padlizsán és cukkini:
Hozzávalók: 3 egész padlizsán, 3 cukkini, 4 paradicsom, 2 db camembert sajt, só, bors, 30 dkg hagyma
Desszert: Szuflé
Hozzávalók: 30 dkg vaj, 30 dkg liszt, 13 dkg kakaó, 1 sütőpor, 4 tojás, 50 dkg cukor, 1 csipet só
Korhatár: 12 év
2010. február 12. 16:16